Шампионът ще превзема върха в Разград

Треньорът на Берое получи добри новини преди гостуването на Лудогорец

Шампионът ще превзема върха в Разград

Лудогорец има възможност да излезе начело в класирането след равенството на ЦСКА при гостуването на Етър във Велико Търново.

За да стане това, шампионите ще трябва да победят коравия тим на Берое в Разград.

В момента армейците имат 26 точки, докато шампионите са с 24.

Възпитаниците на Димитър Димитров ще бъдат окрилени от победата с 2:1 над германския Хофенхайм през седмицата в Лига Европа. 

Разградчани обаче нямат право да се отпускат, защото вече допуснаха две грешни стъпки в първенството при домакинствата си - направиха 0:0 срещу Локомотив Пловдив и 1:1 срещу Пирин.

А Берое е доста по-организиран отбор от тези, които си тръгнаха с точка от "Лудогорец Арена".

Димитър Димитров със сигурност ще направи промени по състава, който игра срещу Хофенхайм в четвъртък. Срещу тима от Бундеслигата той излезе на терена без чист нападател. 


Срещу Берое обаче няма да е така, защото се очаква старозагорци да се затворят в собствената си половина. За върха на атаката Херо ще избира измежду Жоао Паоло и Клаудиу Кешеру. 

Договорът на последния изтича през следващото лято и той все още не го е подновил. Затова и напоследък се застоява често на пейката. Румънецът обаче не е застигнат от съдбата на холандеца Върджил Мисиджан, който дори не попада в групата.

На вратата също може да има промяна - срещу Хофе на терена бе аржентинецът Браун, но той и бразилецът Ренан се въртят на няколко мача. В защита шанс за изява очаква Георги Терзиев. 

Със сигурност титуляр ще е Джоди Лукоки - холандецът се намира в отлична форма.

Треньорът на Берое Александър Томаш получи добри новини преди гостуването и ще може да разчита на бразилеца Матеус Леони. Това означава, че капитанът Веселин Пенев ще седне на пейката. Той започна в предишния кръг срещу Левски, но бе заменен от Камен Хаджиев.

На вратата на заралии ще бъде Перниш. Вдясно на отбраната ще е Милен Желев, а вляво Леони. В центъра ще си партнират Иван Иванов и Павел Виданов, които се справиха на ниво срещу съперника от „Герена" и не му позволиха да отбележи.

В средата на терена ще си партнират японецът Кохей Като и Мартин Райнов, който ще изведе заралии с ленатата. Очаква се пак на резервната скамейка да останат румънците Фурчулеску и Негруц, а на терена да са Атон Карачанаков и Педро Еуженио. Атаката на Берое ще боди Мартин Камбуров. Зад него ще е Карлос Охене.

Старозагорци ще действат прибрано на "Лудогорец Арена". Те ще разчитат да отнемат топката в центъра на терена и след това да организират контраатаки, пише „Тема спорт”.

Освен това заралии залагат много и на статичните положения - имат добри изпълнители на преки свободни удари - Мартин Камбуров и Антон Карачанаков, а отделно и това хора, които могат да играят с глава при центрирани топки в пеналта.

Мачът Лудогорец – Берое стартира в 20:00 часа и е пряко в ефира на Диема спорт. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки