Вижте коя телевизия ще излъчва двубоя между Кубрат и Джошуа

Големият мач е на 28 октомври в Кардиф

Вижте коя телевизия ще излъчва двубоя между Кубрат и Джошуа

Спортният пакет DIEMA EXTRA ще предава ексклузивно на живо дългоочаквания боксов двубой между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа на 28 октомври в Кардиф, когато най-добрият български боксьор и световният шампион се изправят един срещу друг в битка за световните титли на Mеждунарoдната боксова федерация (IBF), Международната боксова организация (IBO) и Световната боксова асоциация (WBA).

DIEMA EXTRA, част от Нова Броудкастинг Груп, ще излъчва директно сблъсъка, а почитателите на бокса могат да следят срещата и в онлайн платформата GONG PLAY, съобщиха от медията.

Според промоутърите на двамата боксьори се очаква на Принсипалити Стейдиъм в столицата на Уелс да присъстват около 74 000 зрители, като към събитието има изключителен интерес. Само за един ден бяха продадени рекордните 70 000 билета за срещата, обяви през септември промоутърът на световния шампион Еди Хърн.

Предстоящият сблъсък е 26-и мач за Пулев, който има 25 победи и една загуба досега – в мача срещу Владимир Кличко на 15 ноември 2014 г., който NOVA излъчи на живо. Срещата е шанс за 20-а победа за англичанина Джошуа, който няма записана загуба на професионалния ринг. Това е първи двубой за него след 29 април, когато нокаутира Владимир Кличко в 11-ия рунд на зрелищната им битка пред 90 000 зрители на стадион "Уембли".

Досега любителите на бокса имаха възможност да проследят на живо в ефира на DIEMA EXTRA и двете победи на Кубрат Пулев на родна земя – на 28 април 2017 г. Кобрата победи американеца Кевин Джонсън, а на 3 декември 2016 г. спечели в сблъсък с бившия световен шампион Самюел Питър. DIEMA EXTRA излъчи на живо сблъсъка на Кубрат Пулев и Дерек Чисора на 7 май 2016 г. в Хамбург, а сега българските фенове могат да гледат на живо и мача срещу Джошуа в Кардиф.

Стойка Кръстева: Развиваме се в правилна посока

Доволни и заредени с оптимизъм се прибраха от Европейското първенство за младежи и девойки в Пореч българските национали по бокс

Уайлдър: Ще разбия главата на Жан, а после идва ред на Джошуа

Американецът е оптимист

Голяма победа за Петко Петков в Рим, спечели престижно състезание

Родният футболист трупа успехи в бразилското жиужицу

Българин стана европейски шампион по бокс

Викторио Илиев триумфира при младежите в Хърватия

Страхотно! Отвори се нов шанс за български медал на Олимпийските игри

Натурализирахме световна звезда

Трима българи на финал на Европейското по бокс за младежи

Вижте подробности

Европейската федерация по бокс засне филм за Стойка Кръстева

Вижте подробности

Усик не може да се справи с мен, убеден е Тайсън Фюри

Британецът с поредно интересно изказване

Серафим Тодоров: Флойд Мейуедър трябва да ми се отблагодари

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки