Льов: Това ще бъде най-трудният ни турнир досега

Бундестимът прегази всички свои съперници в квалификациите с девет победи от девет мача, като последната беше срещу Северна Ирландия (3:1)

Льов: Това ще бъде най-трудният ни турнир досега

 След като Германия си гарантира участие на Мондиал 2018, всички в страната вече започват да говорят за защитата на титлата. Селекционерът Йоахим Льов е наясно, че това е целта пред него.

 
“Това ще бъде най-трудният ни турнир досега - коментира специалистът. - Ще ни бъде по-тежко, защото всеки друг може само да спечели. Това означава, че за да повторим успеха си от Бразилия, ще трябва да бъде успешни като колектив. През 2014 г. стигнахме до трофея без нито една голяма звезда в редиците си.


Триумфирахме с отборна игра, за която спомогна всеки един състезател. Това трябва да сторим и през следващото лято.
 
 
Бундестимът прегази всички свои съперници в квалификациите с девет победи от девет мача, като последната беше срещу Северна Ирландия (3:1) в четвъртък.


“Можем да сме напълно удовлетворени от цикъла както като резултати, така и като отношение на футболистите към играта. Независимо кой ни беше противник, ние постигнахме искания резултат. Това говори добре за отбора. Това говори за концентрация”, добави Льов.
 
На германците им остава само една квалификация срещу Азербайджан утре в Кайзерслаутерн.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки