Божинов се предложи на Левски: Мога да помогна!

Вижте какво заяви нападателят

Божинов се предложи на Левски: Мога да помогна!

Разтрогналият преди няколко дни с Лозана - Валери Божинов, коментира ситуацията си към момента. Нападателят говори за престоя си в швейцарския клуб, както и за Левски.

"Когато дойдох в Лозана, преди да подпиша, говорих с треньора. Обясних му, че имам нужда да имам около себе си футболисти с характер, качества, амбиции да се борят на голямо ниво. Те ми викаха: "Да, да. Ще го направим".Не се стигна дотам да се вземат играчи, а ми обещаха, че ще се вземат футболисти на много добор ниво, с които да се борим за челните места. Аз му казах, че за да функционира моята игра, трябва да има играчи с качество, характер и амбиции", заяви Божинов за "Канал 3".

"Нормално е. Все пак това е голям клуб (б.а. - говори вече за Левски). Такъв трябва да е подходът. Не може днес да решава някой и добре, идвам. Няма как. И аз да съм, независимо колко уважаваш един човек, нормално е да се подхожда така. Все пак нямам договор. Не го крия, че Левски ми е на сърцето. В България съм играл само за този клуб. Чувствам, че много ми е дал като фенове, атмосфера, амбиция да се бориш, да се раздаваш. Това е една голяма синя идея, която ме запали", добави още Божинов относно недопускането му да тренира с тима от "Герена".

"Дали ще се стигне до трансфер е Божа работа. Това е нещо, което и ръководството трябва да го иска, и футболистът да го иска. В момента едно мое идване на "Герена" може би би помогнало и на Дели Роси, и на футболистите", завърши острието.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки