Героят Виана: За първи път вкарвам 4 гола в един мач!

"Каранга е добър футболист, не знам дали ще стана голмайстор, важното е Ботев да печели"

Героят Виана: За първи път вкарвам 4 гола в един мач!

Фернандо Виана влезе за винаги в историята на Ботев Пловдив, след като наниза рекордните за чужденец в клуба 4 гола в един мач.

Топреализаторът на "канарчетата" бе с основна заслуга за разгрома над Септември с 5:0 и логично бе много щастлив след отложената от четвъртия кръг на Първа лига среща.

"Щастлив след от тази победа. Много е специално да отбележиш четири гола. Надявам се Ботев (Пд) да продължава да побеждава, а аз - да вкарвам. За първи път вкарвам 4 гола в един мач, а това е много важно за един нападател", посочи Виана.

"Тази победа е много важна, а още по-хубавото е, че аз отбелязах толкова попадения и влязох в историята на Ботев. За мен е голяма възможност да играя за този клуб. Трябва да бъдем задружни и да продължаваме с добрите игри", допълни бразилецът, който вече има 9 гола на сметката си и изостава само с 3 от водещия голмайстор в елита Фернандо Каранга от ЦСКА. 

"Каранга е добър футболист, но аз мисля само за Ботев, не за него или за голмайсторския приз. Аз мога да вкарам още много попадения, но в момента искам да се насладя на случилото се. Не знам дали ще стана голмайстор в първенството, но колкото повече голове вкарам, ще бъда по-щастлив."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки