Берое срещу Локо (Пд) (1:2)

Възпитаниците на Александър Томаш ще се уповават на отличното си представяне у дома срещу черно-белите - пет поредни победи

Берое срещу Локо (Пд) (1:2)

Берое приема днес Локомотив Пловдив с амбицията да се завърне на победния път.

Заралии паднаха от Лудогорец и направиха реми с Левски в последните два кръга, като не успяха да отбележат гол.

Възпитаниците на Александър Томаш ще се уповават и на отличното си представяне у дома срещу черно-белите - пет поредни победи.

За последно пловдивчани си тръгнаха с трите точки от Стара Загора на 28 ноември 2012 година.

Томаш ще удря Локо с цели четири „смърфа” - Мартин Камбуров, Иван Иванов, Павел Виданов и Мартин Райнов в различни периоди от кариерите си са носили черно-белия екип.

По-специален ще е двубоят за Камбуров, който е един от символите на гостите. Виданов бе в Локомотив през миналия сезон (25 мача, 1 гол). Райнов изкара на "Лаута" цялата 2016-а (29 мача, 2 гола), преди да се окаже ненужен на Ераносян, а Иванов има два престоя там (2007/08 и 2016 г.).

Шампионът с Берое през 1986 г. Кънчо Кешеров заяви, че и за четиримата сантименти-те трябва да са до табелата за Чирпан.

"В играта на Берое има подобрение. Очаквам наша победа с повече от два гола разлика. Вярвам, че ще предложим атакуващ стил и преса през целия терен. Представянето ни срещу Левски и Лудогорец показва, че отборът върви във възходяща линия. Иван Иванов, Камбуров, Виданов и Райнов са бивши играчи на Локомотив. За част от тях това може да предизвика сантимент, но той обаче ще е до табелата за Чирпан. След това те са професионалисти и изкарват хляба си при нас. Затова трябва да се раздават на сто процента. Камбуров е доказан реализатор. В последните години бе лицето на Локомотив. Но това не би следвало да е причина да не даде максимума от себе си за победа над пловдивчани", каза Кешеров. 

"Първата ни и основна цел трябва да е влизане в първата шестица. Убеден съм, че потенциалът ни позволява и по-предно класиране. За нас трудните мачове минаха. Това е белег, че може да се изкачим нагоре и да гоним Европа. За купата имаме шансове, макар и срещу Лудогорец на негов терен. В един мач всичко е възможно. Александър Томаш трябва да получи дългосрочен кредит на доверие. Той работи добре и резултатите го показват. Млад е и трябва да получи шанс за по-дълъг период от време", добави славният играч на Берое, цитиран от „Тема спорт”.

Отсъствието на ненапълно възстановения ляв бек Матеус Леони е единственият проблем пред спортно-техническия щаб на заралии преди сблъсъка с Локо Пловдив. При така създалата се ситуация мястото на бразилеца ще бъде заето от Камен Хаджиев, както се случи срещу Левски и Лудогорец. Титулярна двойка в сърцето на отбраната ще са Павел Виданов и Иван Иванов, а като десен бек ще започне Милен Желев. Като и Райнов ще са в средата на терена, а пред тях ще е Карлос Охене. Атаката ще води Мартин Камбуров, а по крилата ще са Карачанаков - отляво, и Еуженио - отдясно.
 

Първа професионална лига, 12 кръг:


Берое: Перниш, Желев, Виданов, Иванов, Райнов, Охене, Камбуров, Цонев, Леони, Карачанаков, Еуженио.

Локомотив: Пиргов, Крумов, Везалов, Марков, Мухамед, Траянов, Пауло Серджо, Фрикеше, Марчев, Бакалов, Райков. 


Мачът Берое – Локо Пд започва в 20:00 часа и ще бъде излъчван по Диема спорт.

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

Берое се справи с Локомотив (Пловдив) в голов екшън (ВИДЕО)

Заралии спечелиха с 3:2 срещу "смърфовете"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки