Сензациите в пресата: Енрике се завръща след месец отсъствие

Славия остава на „Васил Левски" до края на годината и още…

Сензациите в пресата: Енрике се завръща след месец отсъствие

Сензациите в пресата днес, петък, 13-и октомври 2017 година:

„Тема спорт”: След повече от месец, Енрике се завръща за ЦСКА срещу Пирин
Бразилецът Енрике Рафаел ще се завърне в игра за ЦСКА срещу Пирин след малко повече от месец отсъствие. За последен път той взе участие в шампионатен мач срещу Верея (3:0). След това не записа нито минута в двубоите с Черно море, Дунав и Етър. Получи шанс само при гостуването на Несебър от турнира за Купата на България. Срещу Пирин в неделя обаче бразилецът ще запише първи минути в първенството от 36 дни. Все още не е ясно обаче дали ще започне титуляр, или ще се появи на терена като резерва. Дилемата е - той или Густаво Кулма да стартира отляво на червената атака.

„Меридиан мач”: „Червените" не намалиха билетите за срещата с Пирин

От ЦСКА пуснаха официално в продажба билетите за домакинството на Пирин. Мачът е в неделя от 20,00 часа на стадион „Българска армия". Цените на пропуските са 18 лева за Сектор А, 12 лева за Сектор В, както и 5 лева за фенската трибуна на „червените”, както и за гостуващите привърженици. За място във ВИП ложата цената е непроменена - 130 лева. Билетите вече са налични в търговската мрежа. В деня на мача касата до фен магазина ще отвори в 16,00 часа, а тази на „Спортна София" - в 18,00 часа. От клуба прецениха, че не трябва да намалят цените на билетите с оглед на по-голяма посещаемост. Заради късния час в неделя вечер не се очакват организирани посещение от провинцията, което ще намали чувствително посещаемостта на „Армията".


„Тема спорт”: Славия остава на „Васил Левски" до края на годината
Славия няма да играе на клубното си съоръжение до края на годината. Ръководството на белите е поискало официално от БФС и Професионалната лига домакинските двубои на отбора да се играят на националния стадион "Васил Левски". Решението е било взето както от шефовете, така и от старши треньора Златомир Загорчич. Славия ще приеме Локомотив Пловдив в осминафиналния сблъсък за Купата на България на 25 октомври от 17:30 часа именно на съоръжението в центъра на София, а не на това в квартал "Овча купел". През този сезон Славия получи разрешение от БФС да играе на клубния си стадион мачовете, за които не е необходимо осветление. Но двубоите там не донесоха късмет на отбора, а напротив белите записаха тежки загуби от Ботев Пловдив с 2:3, от Берое с 1:4 и поражение от Етър с 1:2. Утре на "Васил Левски" белите ще приемат и Дунав.

„Меридиан мач”: Нов 5-годишен договор за Жозе на „Олд Трафорд"

Нов 5-годишен договор с Манчестър Юнайтед ще направи Жозе Мауриньо най-добре платеният мениджър в света, пише в. "Сън". Евентуалното споразумение, ако бъде подписано, ще гарантира и най-дългия престой на португалеца в един клуб. През 2016 г. той парафира за 3 г. с "червените дяволи”, като според сделката той получава по 250 хил. паунда на седмица.
Кордоба и Ван дер Каап отново в групата на Левски

Фабио Лима също ще е на линия за мача с Берое

Убиецът на Ферарио Спасов е летял с 165 км/ч

Футболният специалист загина на място след като беше ударен

Белчев умува атаката на ЦСКА за Арда

Специалистът избира между Данило Асприля и Фернандо Каранга за върха на нападението

Черно море затваря редовния сезон с битка в Благоевград

Пирин посреща "моряците" от 15:15ч.

Левски ще прекъсва кошмарната серия срещу Берое

"Сините" се целят единствено към трите точки

Лудогорец с наглед лесна задача срещу Хебър в Пазарджик

Срещата е от 17:45ч.

Заги: Сега ще разчитаме на Левски (ВИДЕО)

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен (ВИДЕО)

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия (ВИДЕО)

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки