Сензациите в пресата: Енрике се завръща след месец отсъствие

Славия остава на „Васил Левски" до края на годината и още…

Сензациите в пресата: Енрике се завръща след месец отсъствие

Сензациите в пресата днес, петък, 13-и октомври 2017 година:

„Тема спорт”: След повече от месец, Енрике се завръща за ЦСКА срещу Пирин
Бразилецът Енрике Рафаел ще се завърне в игра за ЦСКА срещу Пирин след малко повече от месец отсъствие. За последен път той взе участие в шампионатен мач срещу Верея (3:0). След това не записа нито минута в двубоите с Черно море, Дунав и Етър. Получи шанс само при гостуването на Несебър от турнира за Купата на България. Срещу Пирин в неделя обаче бразилецът ще запише първи минути в първенството от 36 дни. Все още не е ясно обаче дали ще започне титуляр, или ще се появи на терена като резерва. Дилемата е - той или Густаво Кулма да стартира отляво на червената атака.

„Меридиан мач”: „Червените" не намалиха билетите за срещата с Пирин

От ЦСКА пуснаха официално в продажба билетите за домакинството на Пирин. Мачът е в неделя от 20,00 часа на стадион „Българска армия". Цените на пропуските са 18 лева за Сектор А, 12 лева за Сектор В, както и 5 лева за фенската трибуна на „червените”, както и за гостуващите привърженици. За място във ВИП ложата цената е непроменена - 130 лева. Билетите вече са налични в търговската мрежа. В деня на мача касата до фен магазина ще отвори в 16,00 часа, а тази на „Спортна София" - в 18,00 часа. От клуба прецениха, че не трябва да намалят цените на билетите с оглед на по-голяма посещаемост. Заради късния час в неделя вечер не се очакват организирани посещение от провинцията, което ще намали чувствително посещаемостта на „Армията".


„Тема спорт”: Славия остава на „Васил Левски" до края на годината
Славия няма да играе на клубното си съоръжение до края на годината. Ръководството на белите е поискало официално от БФС и Професионалната лига домакинските двубои на отбора да се играят на националния стадион "Васил Левски". Решението е било взето както от шефовете, така и от старши треньора Златомир Загорчич. Славия ще приеме Локомотив Пловдив в осминафиналния сблъсък за Купата на България на 25 октомври от 17:30 часа именно на съоръжението в центъра на София, а не на това в квартал "Овча купел". През този сезон Славия получи разрешение от БФС да играе на клубния си стадион мачовете, за които не е необходимо осветление. Но двубоите там не донесоха късмет на отбора, а напротив белите записаха тежки загуби от Ботев Пловдив с 2:3, от Берое с 1:4 и поражение от Етър с 1:2. Утре на "Васил Левски" белите ще приемат и Дунав.

„Меридиан мач”: Нов 5-годишен договор за Жозе на „Олд Трафорд"

Нов 5-годишен договор с Манчестър Юнайтед ще направи Жозе Мауриньо най-добре платеният мениджър в света, пише в. "Сън". Евентуалното споразумение, ако бъде подписано, ще гарантира и най-дългия престой на португалеца в един клуб. През 2016 г. той парафира за 3 г. с "червените дяволи”, като според сделката той получава по 250 хил. паунда на седмица.
Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки