Локо (Пд) взе трите точки от Берое (ВИДЕО+СНИМКИ)

Така "смърфовете" развалиха празника на своята легенда Мартин Камбуров, който водеше атаката на Берое (КЛАСИРАНЕ)

Локо (Пд) взе трите точки от Берое (ВИДЕО+СНИМКИ)

 Локомотив (Пловдив) победи с 2:1 Берое при гостуването си в Стара Загора, записвайки втори пореден успех в Първа лига. За шампиона на България от 2004 година се разписаха Димо Бакалов и Дино Мартинович, а Педро Еуженио реализира попадението за заралии.


Така "смърфовете" развалиха празника на своята легенда Мартин Камбуров, който водеше атаката на Берое. Днес голаджията празнува своя 37-и рожден ден, но той няма да запомни двубоя срещу своя любим тим с нещо положително.

 

Гостите от Пловдив започнаха по-добре и логично откриха резултата. Това стана в 23-ата минута, когато при отлична контраатака Муса центрира към Бакалов, а той с глава не оставиш шансове на Перниш.

 

Берое успя да изравни малко преди края на първата част. Карачанаков напредна и центрира, а Педро Еуженио изпревари двама бранители и с глава вкара за 1:1.

 

В 68-ата минута на терена се появи Дино Мартинович и след по-малко от 180 секунди вече бе в прегръдките на своите съотборници. Той получи извеждащ пас от Пауло Серджо , преодоля излезлия да го посрещне Перниш и на празна врата вкара победното попадение.

 

Победата е втора поредна за Локо (Пловдив) в Първа лига.  „Смърфовете“ изпревариха Берое в класирането, като двата тима заемат 6-о и 7-о място с по 17 точки.
 

Първа професионална лига, 12 кръг:

 

БЕРОЕ - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) 1:2

 

0:1 Бакалов (23)

1:1 Еуженио (38)

1:2 Мартинович  (71)

 

Берое: Перниш, Желев, Виданов, Иванов, Райнов, Охене, Камбуров, Цонев, Леони, Карачанаков, Еуженио

 

Локомотив: Пиргов, Крумов, Везалов, Марков, Мухамед, Траянов, Пауло Серджо, Фрикеше, Марчев, Бакалов, Райков 


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки