Сензациите в пресата: Наказателен лагер в ЦСКА от четвъртък

По 10 и 15 лева струват билетите за Вечното дерби

Сензациите в пресата: Наказателен лагер в ЦСКА от четвъртък

Сензациите в пресата днес, вторник, 17-и октомври 2017 година:

 
 
"24 часа": Наказателен лагер в ЦСКА от четвъртък 
 
Ръководството на ЦСКА умува дали да не събере отбора на наказателен лагер от четвъртък заради чутовната издънка при равенството 0:0 с Пирин у дома. Следващият мач е с Левски и при загуба всички надежди за първото място се изпаряват.
 
Контузените Божидар Чорбаджийски, Кирил Десподов и Стойчо Атанасов тренираха наравно с останалите и ще са готови за мача. Десподов получил болки в кръста на последната тренировка преди Пирин и заради това пропуснал мача.
 
Срещу благоевградчани обаче се видя тоталната зависимост на ЦСКА от Каранга, който пък нямаше ден и бе обезвреден тотално от защитниците на Милен Радуканов. Единственият, който не отправи пас към него, бе вратарят Чернаускас.
 
"Тема спорт":  По 10 и 15 лева струват билетите за Вечното дерби
 
 
Левски и ЦСКА взеха решение да увеличат цените на билетите за сблъсъците между тях през настоящия сезон. През миналата кампания феновете на "сини" и "червени" гледаха Вечните дербита срещу 12 и 5 лева, а сега те ще са по 15 лева за секторите А и В, а тези за Б и Г са по 10 лева. 
 
Мачът е в събота, 21 октомври, от 16:00 часа на националния стадион "Васил Левски" и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.
 
Пропуските ще бъдат пуснати в проуажба още от днес. От "Герена" съобщиха, че са сменили разпространителя на талони.
 
"Обръщаме внимание, че Левски има нов партньор в разпространяването на билети за своите домакински срещи и това е Еventim. От 17 октомври желаещите ще могат да си закупят пропуск от намиращите се в техния град каси на Еventim, както и в партнъорските каси: бензиностанции ОМV, Технополис, Български пощи, книжарници Оrange, билетен център НДК и онлаин на www.eventim.bg.
 
Талоните за мача ще са налични сьщо в магазина на Левски в сектор А на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов", както и на касите на улица "Тодорини кукли". Работното време е от 12:00 до 18:00, а в дните до двубоя от 10:00 до 18:00. В деня на мача, 21 октомври, билети ще се продават на касите на Националния стадион.
 
 
"Меридиан Мач“: Кубрат губи 3 милиона паунда
 
Кубрат Пулев ще изпусне рекордния за българския спорт хонорар от З милиона паунда заради контузията си. Самият мач с Джошуа се очакваше да генерира приходи от около 20 милиона, плюс още поне 2 милиона от тв права. Гала вечерта в Кардиф дори бе купена от американския телевизионен гигант Ѕhowtime, който е част от НВО. Медията имаше намерение да пусне мача чрез системата рау рег view. За същата услуга в Европа Ѕку Ѕроrts поиска 20 паунда, за достави битката до крайния потребител.


"България днес":  Надежда за отбора на Херо: Защитата на Брага издиша
 
Защитата на Брага издиша и това притеснява сериозно треньора на отбора Абел Ферейра, твърдят медиите в Португалия. Иберийците посрещат Лудогорец в мач от третия кръг на групите в Лига Европа, след противоречиво пред ставяне в турнира за Купата на страната.
 
Брага продължи напред след успех с 3:2 над Сао Мартиньо, скромен отбор от предградие на Порто. Допуснатите две попадения от футболисти с аматьорски статут сериозно притесняват щаба на португалците.
 
„Важно е, че продължаваме напред - твърди Ферейра. - Никой няма да си спомня как се е развил мачът сьс Сао Мартиньо, ако се представим успешно в следващите кръгове. Предупредих моите футболисги, че трябва да бъдат мобилизирани дори в такъв мач. В крайна сметка мога да кажа, че имахме контрол над събитията на терена“
 
Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ПРИЗНАНИЕ: Шефът на УЕФА се срещна с Георги Иванов в Нион

Вижте подробности

Лудогорец разби Хебър и вече мисли за финала (ВИДЕО)

Рик Джонатан вкара 2, а Недялков се завърна при 4:0 в Разград

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки