Гочето: ЦСКА разчита прекалено на Каранга и не може да се конкурира с Лудогорец (ВИДЕО)

"Очаквам голяма битка и малко голове в дербито"

Гочето: ЦСКА разчита прекалено на Каранга и не може да се конкурира с Лудогорец (ВИДЕО)

"Очаквам голяма битка, много единоборства и да няма много голове."

Това заяви Георги Василев по повод предстоящото в събота вечно дерби между Левски и ЦСКА.

Гочето разкри какво място заемат треньорската кариера и Етър в живота му, като коментира и сегашното състояние на „болярите“.

Той обясни подробно защо Етър не успя да се представи по-добре срещу Левски и направи паралел с предишния мач на „болярите“ срещу ЦСКА, като освен това коментира своите колеги Стамен Белчев и Делио Роси, както и битката за титлата с Лудогорец в елита на България. 

„ЦСКА разчита прекалено на Фернандо Каранга, докато в Левски вече отделят голямо внимание на защитата. Така „червените” стават уязвими, докато при „сините” Делио Роси върви стъпка по стъпка. Първо ще създаде самочувствие с резултати и класиране. Да не губят, да печели с рационалност, а после вече ще се търси и друго развитие. Левски през последните години подценяват факта, че футболът се играе в защита и в нападение. Те си мислят, че са Левски и даваха свобода на другите отбори да играят. Нека го обвиняват Делио Роси, той да си печели, а после всички ще са доволни”, каза Василев пред Канал 3, а после говори и за Стамен Белчев, който е начело на ЦСКА.

„Никой не се е родил Жозе Моуриньо. Всеки гради кариерата си и своя собствен път като треньор. Според мен Белчев извървя един добър път като треньор в ЦСКА и от първите сътресения не може да се правят генерални изводи и да се отрече. Това си е въпрос за ръководството, то най-добре може да оцени неговото качество.”

Относно битката за титлата в България, специалистът заяви:

„ЦСКА в този си вариант трудно ще може да се пребори с Лудогорец. Отборът не е на това ниво, за да бъде конкурентноспособен. Мисля, че и тази година няма кой да спре Лудогорец. Имат класни футболисти, голямо самочувствие и класа. Гол като на Марселиньо, с такава парабола, рядко съм виждал. С такава парабола, не всеки може да го направи.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки