Александър Попов: Ще търсим своя нов стил

Даваме малко повече игрово време на новите момчета

Александър Попов: Ще търсим своя нов стил

 Треньорът на ЦСКА Александър Попов коментира пред BGvolleyball.com победата над Хебър с 3:0 от третия кръг на Суперлигата.

 
"Хебър игра добре. Във втория и третия гейм се държа доста добре. Лошото при нас е, че в трите гейма стартирахме добре, водехме с няколко точки, а в края ни догонваха или нямахме условията  бързо да завършим геймовете.
 
 
Но такива мачове са ни нужни. Не искаме в този етап на първенството експресни и бързи победи, от които да не вадиш никакъв извод, те не са полезни за никого. Иначе от резултата, естествено, сме доволни", каза Попов.
 
 
"Има още много да работим. Ще търсим своя нов стил. Даваме малко повече игрово време на новите момчета, за да се сработят, но не забравяйте, че отвън имаме готов състав от миналата година, след известно време ще има голяма конкуренция, което и в тренировъчния процес, и в мачовете, ще ни помогне. На този етап искам да видя докъде са новите попълнения. Изводът е, че всичко е наред", коментира треньорът на ЦСКА.
 
Относно изказването на наставника на Хебър Атанас Петров, че някои съдийски отсъждания в края на геймовете са повлияли на резултата, Попов отговори: "Това е клише, но ние сме победители и може би заради това ще си замълчим. Те имат претенции. Вероятно ако ни бяха били, нямаше да имат, но такива са емоциите."
 
Александър Попов коментира и загубата от Добруджа 07 (2:3) в миналия кръг на Суперлигата: "В Добрич беше същото положение като днес, това са ни слабостите. Когато ни се получи играта, която искаме, играем лесно. Два са пътищата - или непрекъсното да играем така, или да имаме вариант Б, когато нещо в нашата игра и нашите силни оръжия не се получава, трябва да имаме вариан Б. Ние в Добрич нямахме вариан Б."
Владо Николов с призив към феновете на Левски

Вижте какво каза президентът на "сините"

Бленджини обяви състава на България за Лигата на нациите

Вижте 30-те избраници на новия селекционер

Левски удари ЦСКА и е на победа от титлата (ВИДЕО)

„Сините“ биха с 3:1 и са пред първи волейболен триумф от 15 години насам

Контузия приключи сезона на Алекс Николов

Вижте подробности

Марица (Пловдив) е шампион на България за десети пореден път

След успех над ЦСКА

Левски с обрат срещу ЦСКА в първия мач от финалната серия (ВИДЕО)

"Сините" изоставаха с 0:2 гейма, но се окопитиха и победиха

Жените на България до 18 г. поемат към Гърция

Тимът на Антонина Зетова във Втора група

Волейболистките на Левски взеха бронзовите медали

„Сините“ спечелиха малкия финал със Славия

Марица е на победа от 10-а поредна титла

„Жълто-сините“ с втори пореден успех срещу ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки