ЦСКА с важно пояснение за феновете

Маркетинг отделът на ПФК ЦСКА разполага с определени количества оригинална екипировка

ЦСКА с важно пояснение за феновете

Маркетинг отделът на ПФК ЦСКА разполага с определени количества оригинална екипировка „ADIDAS", която може свободно да закупите. Артикулите са налични и ще ви бъдат доставени за няколко работни дни. Размерите и бройката им са ограничени. Вашия избор, поръчка и плащане може да направите чрез платформата в онлайн магазина или на място в офис „Администрация" на стадиона.

Повече информация може да получите на телефон: ‎0889481948

Благодарим на всички, които досега закупиха артикули от нас и с вложените средства помогнаха на клуба. Благодарим ви за търпението, лоялността и коректното отношение!

Такива прояви и Данаил Каменов - своеобразен „отличник" сред стотиците души, които ни се довериха. Заклет фен на ЦСКА от 40 години, г-н Каменов закупи за себе си и дъщеря си почти цялата гама пълна екипировка на ЦСКА в различните цветове, която му бе връчена от легендата Георги Велинов.

„Това е моят начин да бъда част от клуба и да помогна за каузата на ЦСКА. Да си закупя абонаментна карта и екипировка, а парите да влязат директно в касата на клуба. Зарадва ме много жестът на Георги Велинов, който е мой любимец от дете. Виждам, че хората начело на ЦСКА и екипът им дават всичко нещата да се оправят и да се завърнем на върха. Ние като фенове просто трябва да им вярваме, да ги подкрепяме и да бъдем малко търпеливи", сподели привърженикът, който не скри своята увереност, че през месец май червените ще триумфират с титлата.

Молим при онлайн поръчка да попълвате коректно и подробно изискваните данни - код на града, адрес, име на получателя, телефонен номер и имейл за връзка", пишат от "червения клуб"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки