Лудогорец ще спира черна серия в Португалия

"Орлите" гостуват на Брага

Лудогорец ще спира черна серия в Португалия

Лудогорец гостува днес на Брага в третия си мач от груповата фаза на Лига Европа. Срещата е от 22,05 часа в Португалия. До момента разгадчани записаха реми срещу Истанбул Башакшехир (0:0) и победа над Хофенхайм (2:1).

 

Положителен резултат в Португалия ще направи големи шансовете на Лудогорец да излезе от групата. На Иберийския полоустров "орлите" ще трябва да се борят с две негативни серии - нито един роден отбор не е печелил визита в страната, а освен това българският шампион няма победа като гост вече 14 месеца или 9 мача.

 

Лудогорец замина за Брага  без халфа Густаво Кампаняро, който е с травма. Бразилецът бе титуляр в мача с Хофенхайм. При неговото отсъствие се очаква в средата на терена да действат Светослав Дяков и Абел Анисе. Атаката най-вероятно ще бъде водена от Клаиудиу Кешеру, а зад него ще действа Марселиньо. По двата фланга ще нападат Вандерсон и Джоди Лукоки.

 

В групата на тима попадна защитника Рафаел Форстър, който има едва 1 мач, откакто бе привлечен от Зоря, но едва ли ще стартира в Португалия. Очаква се карето в отбрана да е съставено от Сисиньо, Моци, Пластун и Натанаел. На вратата ще бъде Броун.

 

Голмайсторът на домакините Диего Соуза не успя да се възстанови за срещата. От началото на сезона той има 5 гола в 5 мача. Освен него аут за мача са Марафона, Росич, Бекич, Сикейра и Уилсън.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки