Кирил Ефремов пред Novsport: Левски ще бие новия отбор

"Делио Роси получава време, каквото не е давано, на нито един друг треньор в Левски"

Кирил Ефремов пред Novsport: Левски ще бие новия отбор

Актьорът Кирил Ефремов се слави като един от най-запалените фенове на Левски. Ето неговият поглед преди Вечното дерби:

 

Очаквам Лески да победи. Мисля, че няма да имаме никакви проблеми. Отборът в момента ни е добър, имаме отличен треньор, имаме футболисти. Да, в началото сме, но с този нов отбор мисля, че няма да имаме никакви проблеми.

 

По принцип Левски не играе лесно срещу нито един отбор. До момента сме имали една лека победа. Със сигурност съперникът ще ни затрудни, но смятам че Левски е по-класният отбор.
 
До преди една година наистина не бях доволен от случващото се в Левски, но собственикът реши да вземе нещата в свои ръце. Докара добър треньор, както и добри футболисти и започна да се работи както трябва. 
 
Спряха се така наречените спекулации и общо взето има едно спокойствие на "Герена", както в съблекалнята, така и в ръководството. Което всъщност е предпоставка да върви отбора напред. Казано по друг начин, ние гледаме да си оправим нащата къщичка и собственикът точно това се опитва да направи и го върши много добре.
 
Не е построена напълно, но са положени основите, което е много важно, защото когато има здрави основи, върху тях може да се гради.
 
Не може предишният треньор да каже: "Аз Веско Минев съм го отгледал като дете, знаете ли какво ми е, като разбрах, че повече няма да разчитам на него". Един вид, е искал да работи за него, ама не са му дали. А в следващият момент да се плюят по медиите.
 
Радва ме, че има доверие. Мачът с този нов отбор, не че не е от значение и не е рашаващ нито за треньора, нито за ръководството. На Делио Роси е дадено време, каквото не е давано, на нито един друг треньор в Левски. Затова фенове, ръководство и отбор сме на една писта. Да, винаги ще има хора, които казват, че не играем нападателен футбол, но треньорът го каза: "Ако искате да имаме купи, трябва да имаме добра защита!"
 
Да, имаме нужда от нападател и от крило, но това не мога да го кажа. Трябва да се чуе мнението на хора, които много повече разбират от мен. Аз си казвам мнението като фен! За мен Левски върви във възходяща линия!
 
Харесва ми, че имаме само няколко допуснати гола. Харесва ми, че Делио Роси успява да мотивира футболистите да се раздават до последно във всеки мач.  Важното е да запазят вратата суха, а не напред каквото стане.
 
Ние сме в началото на пътя и се надявам до няколко месеца да станем още по-силни. Да, не бием отбори, които трябва да отнасят тройки от нас, а им вкарваме по един гол и треперим до край. Естествено, тогава излизат хората в кавичките, но те къде бяха, когато падахме на "Герена" от който и да било?
 
На мен ми харесва, че в крайна сметка има начертан план. 
 
Няма проблем дали Левски ще загуби дербито. Важното да вървим напред!
 
Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки