ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Цървена звезда срещу Арсенал в битка за върха (0:1)

Арсен Венгер с експериментален състав за мача в Сърбия

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Цървена звезда срещу Арсенал в битка за върха (0:1)

Отборите на Цървена Звезда и Арсенал се изправят един срещу друг в мач от група “H” на Лига Европа, който стартира в 20:00 часа.

В своята група във втория по престиж клубен турнир на УЕФА двата клуба заемат първите две места, следвани от съставите на Бате Борисов и Кьолн.

Сръбският тим е тотален хегемон в първенството на своята страна и е едноличен лидер в класирането, като в последните си 12 срещи от всички турнири е допуснал едва две загуби и две равенства.

Арсенал пък заема шесто място във Висшата лига, изоставайки с девет точки от лидера Манчестър Сити. Футболистите на Арсен Венгер загубиха последния си шампионатен мач от тима на Уотфорд с 1:2 и прекъснаха серията си от седем мача без поражение.

Със сигурност сблъсъкът между Цървена Звезда и Арсенал ще бъде от огромно значение за крайния изход в група “H”, в която преднината от две точки за „артилеристите“ може да бъде заличена при победа на сръбския гранд тази вечер.

За първи път от 11 месеца насам титуляр в състава на Арсенал е Матьо Дебюши, а от неизменните титуляри на "топчиите" през този сезон в състава е единствено вратарят Петър Чех. 

Посетителите на Novsport.com могат да гледат мача на живо чрез секция „АКТУАЛНО” в горния десен ъгъл на сайта, както и тук.

Още линкове тук.

Ето и стартовите състави:

Цървена звезда: Борян, Льо Талек, Родич, Стоикович, Савич, Крстичич, Канга, Доналд, Радонджи, Шрнич, Боакайе;

Арсенал: Чех, Дебюши, Холдинг, Елнени, Метланд-Нийлс, Коклен, Нелсън, Уилкок, Уилшър, Жиру;

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки