Пирин ще показва, че може и да атакува

Орлетата ще разчитат на свежа ирландска кръв

Пирин ще показва, че може и да атакува
Пирин посреща днес Славия и ще иска да покаже на феновете си, че може да печели у дома.
 
До момента възпитаниците на Милен Радуканов са завоювали едва 4 от 12-те си точки в първенството на стадион „Христо Ботев”. Орлетата са в отлично настроение, след като през уикенда успяха да измъкнат 0:0 от ЦСКА. На "Армията" те играха много защитно, но днес тактиката им ще е значително по-офанзивна. Феновете на домакините видяха само един резултатен мач през кампанията - 5:0 над Локомотив Пловдив. Това е и единственият успех на орлетата Вкъщи в първенството.
 
"Готови сме за мача със Славия и ще гоним успеха докрай", заяви треньорът на благоевградчани Милен Радуканов.
 
"Мачът ще бъде тежък, защото срещу нас имаме опитен отбор, който се намира във форма. Затова ще трябва да внимаваме много. Славия е в подем и тези, които досега го подценяваха - сбъркаха", подчерта наставникът.
 
"Най-важно за нас бе да възстановим футболистите  от тежкия мач с ЦСКА и мисля, че се спра-вихме", отчете той. "За съжаление няма да можем да ползваме Анти Рениа, който е контузен. Той няма да е на мое разположение поне в близките 2-3 седмици", обясни треньорът на зелените.
 
Добрите новини за него са завръщането от контузия на опитния Александър Башлиев, както и евентуалният очакван дебют на юношата на Арсенал Конър Хендерсьн. Ирландецът със сигурност ще попадне в групата за срещата.
 
Двубоят е днес от 17:45 часа на стадион "Христо Ботев".

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки