Голмайсторът на Левски: Готови сме за ЦСКА

"При новия треньор има значителна промяна", заяви Давид Яблонски

Голмайсторът на Левски: Готови сме за ЦСКА

Защитникът на Левски Давид Яблонски, който е и голмайстор на тима с 5 гола от началото на сезона, говори преди дербито с ЦСКА в събота. Чехът обяви, че се надява "сините" да се поздравят с успеха, като добави, че мечтите му са свързани с най-големите успехи, които тимът може да постигне.

"Мисля, че сме добре подготвени за мача. Тренираме от 4-5 дни, работим успешно и сме готови за срещата. Има малко промени в последните тренировки, но не се различават много от предишните. Работихме усърдно и се надявам, че треньорът ще бъде доволен от нас в събота.

Радвам се, че дойде новия треньор. Има значителна промяна, която се вижда и в тренировките. Хубаво е, че не допускаме попадения, а се радвам, че мога да помогна на отбора, като реализирам попадение. Моята първа задача е да предотвратявам головете в нашата врата, а ако успея да вкарам - това е само в полза на отбора.

Спомням си добре мача, в който вкарах на ЦСКА и се надявам резултатът да се повтори. Тогава всичко завърши прекрасно за нас. Феновете ни са фантастични и в събота отново ще ни окажат подкрепа.

Поръчах си нови два чифта бутонки и старите вече не ги използвам. Мечтите ми са свързани с най-големите успехи, които Левски може да постигне. Бих искал да станем шампиони и да израстваме нагоре", заяви чешкият защитник пред Bulgaria ON AIR.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки