Касано: Обичам Интер и мразя Ювентус!

Бившият италиански национал определи Тоти за по-добър от Зидан

Касано: Обичам Интер и мразя Ювентус!

 Антонио Касано даде нетрадиционно интервю пред група деца в предаване по италианската телевизия. 

 

Бившият италиански национал отговори на всички детски въпроси:
 
„Първият гол, който вкарах, беше срещу отбора на моето сърце – Интер. Бях щастлив, защото това попадение ме направи добър, богат и известен. Това беше най-хубавият ми гол“.
„Дори и да си грозен, ако си футболист, ставаш красавец, защото си богат. Ето заради това жените са с нас футболистите. Жена ми е недоволна, че не играя вече, защото съм у дома по цял ден и ѝ преча, гледайки футбол постоянно. Защо не оставах в Рома? Отговорът е лесен. Обадиха ми се от най-големия отбор в света – Реал Мадрид“.
 
„Обожавам Меси, защото е извънземен. Той е най-важният в света и за мен е по-добър от Марадона. Не съм спрял напълно да играя футбол. Искам да отида в отбор, който ще ме прави щастлив. Само веднъж бях щастлив да премина в друг тим и това беше най-красивият отбор на планетата – Интер. Вярно е, че бях и в Милан. Там бях от голямо значение за спечелването на последната титла“. 
 
„Отборът, който подкрепям най-малко, е Ювентус. Не ги харесвам, защото печелят по много явен начин. Отказах им на три пъти, защото следват определени рамки, а аз не. Щастлив съм, че съм интерист. Срещу Ювентус изпитвах най-голямо удоволствие, когато им вкарвах. Винаги съм се карал с треньорите. Единственото изключение е Фашети от Бари. Сдърпвал съм се с наставниците си, защото те решават кой трябва да играе на терена, а аз искам да играя винаги“.
 
„Имах щастието да играя със Зидан и Роналдо, но този, с който се забавлявах най-много, беше Тоти“.
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки