Сашо Попов: Проиграхме шансовете си хазартно

Започнахме да сервираме добре, но след това омекнахме, анализира специалистът

Сашо Попов: Проиграхме шансовете си хазартно
Треньорът на ЦСКА Александър Попов призна, че домакините от Пирин (Разлог) са ги превъзхождали на някои елементи при загубата с 2:3.
 
Въпреки че започнаха новия сезон с амбиции за титлата, поражението е вече второ за "армейците" в шампионата.  
 
"Разлог ни превъзхождаше в някои елементи. Ние се връщахме няколкпо пъти, дори в тайбрека, въпреки че играта не ни спореше. Жалко, защото имахме шансове в тайбрека, но ги проиграхме малко хазартно", заяви Попов в ефира на Диема спорт.
 
"Не бих се фокусирал в защитата. Да не влизаме в конкретика, има някои неща, в които би трябвало да имаме превес, но днес не се получи. Малко трудно започваме сезона, дано да влезем в ритъм.
 
В първия гейм започнахме да сервираме добре, след това омекнахме. За публиката началният удар сигурно е просто изпълнение.
 
Състезателите, които умеят да го рискуват  и имат хубав сервис, имат стабилни резултати. Ние ще се стремим този сезон да правим това. Явно ще трябва малко повече време", допълни Попов.
 
"Венцислав Георгиев показа в някои срещи, че привличането му ще ни е от полза. И за него и за нас е трудно да се напаснем, но бъдещето е пред нас", завърши наставникът на ЦСКА.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки