Чорбаджийски: Мачът беше спокоен

"Нямаше кой знае колко голови положения", заяви бранителят

Чорбаджийски: Мачът беше спокоен

Контузеният Божидар Чорбаджийски даде обширно интервю след равенството между неговия ЦСКА и Левски на стадион "Васил Левски".

 

"Като за дерби мачът беше спокоен. Нямаше кой знае колко сериозни положения, въпреки 4-те гола. Резултатът е резонен за двата отбора.

Съжаляваме, че не побихме. Мачът за нас все едно е загубен, защото пропиляхме аванса си. Трябва да продължаваме да градим играта си и да подобряваме всяко едно естество от нея.
 
Може би имаше липса на концентрация при гола на Яблонски. Ще анализираме. Работихме за статичните положения, но допуснахме грешка. Надявам се да е последната и да не е фатална.
 
Когато допуснахме втория гол вкарахме напрежение в нас. Изпуснахме контрола на мача и започнахме да изритваме топки напред. Знаехме, че Левски ще е прибран и компактен. Подведохме се по тяхната игра. Явно за дербито не можеш да се събереш на 100 % и допускаш неточности.
 
По-добре съм и се надявам във вторник да вляза да поиграя и да върна игрова форма. Радвам се, че всички са загрижени и правят всичко възможно да се възстановя", заяви бранителят.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки