Спалети: Направихме страхотен мач

Спациалистът от Черталдо похвали своите футболисти

Спалети: Направихме страхотен мач

 Лучано Спалети остана доволен от поредните три точки за Интер през този сезон. 

„Нерадзурите“ победиха у дома Сампрдория с 3:2, но сами вкараха вълка в кошарата, след като допуснаха ранно отпускане в редиците си при резултат 3:0:

 
„Доволен съм от отношението на отбора. Резултатът и класирането няма да са такива, ако отборът не е силен. Днес (вчера) се представихме добре. Щастлив съм, защото футболистите ми заслужват внимание. Всички са професионалисти и са важни. Късметът? Отсъстваше от наша страна. Имахме доста удари, които можеха да завършат с гол“.
 
„Играхме добре през цялото време на мача. Не само 70, 60 или 50 минути. Ние направихме страхотен мач. След това можем да погледнем и нашия съперник, който е силен и добре трениран“. 
 
„Сантон работи, за да се завърне такъв, какъвто го познаваме. Далберт ще стане много добър футболист, но в момента има затруднения и трябва да разбере механизмите на играта ни. Днес пуснах Сантон, защото ми трябваше футболист, който играе добре с глава. Това не означава, че не разчитам на Далберт. Сампдория беше в своя вихър през последните десет минути. Днес използвах Едер за малко и съжалявам. Жоао Марио имаше проблем, който го извади от пълноценни тренировки. Ранокия тренира много добре. Кансело пък чувства болка, когато опитва центриране и решихме да го запазим. 
 
„Рома е много силен отбор и ще се бори до края на шампионата. Ние трябва да намерим начин да побеждаваме винаги“."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки