Мауро Икарди: Виждам бъдещето си в Интер

Капитанът на Интер даде обширно интервю за италианско списание

Мауро Икарди: Виждам бъдещето си в Интер

 Мауро Икарди, една от най-големите звезди на Интер и италианския футбол, даде обширно интервю за най-реномираното спортното списание на Ботуша „Единадесет“. 

 
Интер е сред първите, благодарение на късмета? Не, не съм съгласен. Работим много добре още от първия ден на нашата подготовка. Спалети е изключително внимателен треньор. Нашата цел през сезона? Напълно ясно е на всички: Шампионската лига.
 
КАПИТАНСКАТА ЛЕНТА - Не е трудна задача да носиш капитанската лента. Мога да го правя, без да се затормозявам. Моята мисия е да бъде капитан на Интер и съм много горд с това.
 
ЛЯТОТО НА 2013-ТА – Мауро Икарди си припомни момента, в който премина от Сампдория в Интер: "В Милано съм, благодарение на Масимо Морати, който ме искаше повече от всеки друг. Заложи на мен, когато бях на 19 години. Пиеро Аусилио говори с моя баща и тогавашния ми агент. Те са хората, които направиха тази сделка възможна".
 
ТРУДНИЯТ СЕЗОН – „През миналата година, след като мина паузата за националните отбори през март, бяхме като „изчезнали“ , „изгубени“. Бях изключително ядосан през това време и се връщам у дома винаги в лошо настроение“.
 
БЪДЕЩЕТО - "Искам да спечеля нещо с тази фланелка и виждам бъдещето си в Интер. На 40 години няма да играя футбол, защото не съм като Тоти: няма да бъда нито треньор, нито спортен директор. И двете роли не ми харесват много. Сигурно ще се посветя на това да бъда баща“. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки