Видал забърка пореден пиянски скандал

Чилиецът отново наруши клубните правила в Байерн

Видал забърка пореден пиянски скандал

 Халфът на Байерн Мюнхен Артуро Видал се забърка в поредна неприятна история.

 
Според Sport1, на 17 септември чилийската звезда е бил в дискотека Crown's Club, където се е стигнало до масов бой между гостите. Латиноса, който е известен с горещия си темперамент, посетил заведението заедно с брат си Сандрино и приятели.
 
Компанията обръщала чаша след чаша и в три сутринта се е стигнало до сбиване. При него мъж бил ударен по главата с бутилка водка, а за инцидента съобщи и мюнхенската полиция. Според собственика на дискотеката Оливър Райф, нито Видал, нито човек от компанията му не е бил замесен при удара.
 
От "Алианц Арена" още не са коментирали случая, но нищо чудно чилиецът да отнесе санкция за нарушаване на режима. В този период Байерн имаше мачове през три дни, а на 19 септември гостува на Шалке и Видал вкара един от головете за успеха с 3:0 в Гелзенкирхен.
 
Халфът е известен любител на чашката още от престоя си в италианския хегемон Ювентус и се е забърквал в множество пиянски скандали. Наскоро бившият селекционер на Чили и настоящ на Аржентина – Хорхе Сампаоли, заяви, че Видал го е молил да пие бира на летище. "В самолета пък се наливаше с уиски", каза още той.
 
Не е изключено Байерн да се опита да се отърва от Видал през януари или лятото заради буйния му нрав. Интерес към него проявяват Интер и Арсенал.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки