Войнов на раздяла: Тръгвам си с високо вдигната глава

"Тръгвам си заради публиката, която иска да побеждаваме всеки мач. Това няма как да стане", заяви специалистът

Войнов на раздяла: Тръгвам си с високо вдигната глава

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов потвърди новината, че напуска клуба. Неговият последен мач се оказа този срещу Етър, който "железничарите" спечелиха с 2:0. 

 

"Много важна победа и съм изключително щастилив, тъй като това беше последния ми мач за Локомотив. Напускам, завършвам с победа и пожелавам успех на отбора в следващите мачове. 20 точки съвсем не са малко. Правя го заради публиката, която е много взискателна и иска да побеждаваме във всеки мач, но това няма как да стане. С гордо вдигната глава си тръгвам за София", заяви Войнов.

 
"Преди 2,3 мача още казах, че си тръгвам ако аз съм причината. Тъй като загубихме мача за купата се видя, че нямам място тук. Правилно постъпвам, за да успокоя обстановката. Мисля, че с това, което разполагаме, се представихме достойно. Имаше спадове, но тях ги има във всеки отбор. Можеше и по-добре да бъде. Мястото ни като потенциал е с едно напред. Ако с нещо съм обидил някого моля за извинение. Продължаваме напред", добави той.
 
"Дойдох в труден момент и нещата се стабилизираха. След това имахме малко проблеми  Напускаха  много състезатели  и не можахме да вземем когото искаме", завърши наставникът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки