Лалова и Пулев подават ръка на изоставени деца

Пускат на благотворителен търг екип на Ивет и ръкавици на Кубрат

Лалова и Пулев подават ръка на изоставени деца
София Хотел Балкан ще събере на едно място добродеятели от различни сфери на дейност по повод Ежегодния благотворителен бал на фондация „Сийдър“, който ще се проведе на 11 ноември.
 
За 12-та поредна година представители на бизнеса, дипломати, публични личности, както и най-верните и дългогодишни поддръжници на фондацията ще дадат своя принос за развитието на дейността ѝ.
 
Гостите на бала ще се насладят на интересна програма, благотворителен търг с предмети с висока колекционерска стойност и томбола с много награди.
 
Боксови ръкавици на Кубрат Пулев и екип на Ивет Лалова, подписани от легендарните спортисти, са само част от предметите на търга.
 
Ангажираните към каузата личности ще могат да наддават за много преживявания и предмети, които ще предизвикат интереса както на почитателите на спорта, така и на ценителите на изкуството или на привържениците на екстремните изживявания и адреналина.
 
Водеща на търга ще бъде Преслава Фентъм-Флетчър, сертифицирана от Аукционна къща „Кристис“ и директор на организацията Action for Russia’s Children (ARC). 
 
Средствата, набрани от кувертите, търга и томболата, ще бъдат инвестирани директно в грижата за децата и младежите в центровете на „Сийдър“.
 
Фондацията вече 12 години работи за закриването на държавните домове за деца, извеждането на децата оттам и настаняването им в семейства или в съвременни центрове от семеен тип, където те да получат качествена грижа. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки