Сензациите в пресата: Талант на Ботев псува БФС, предложили Кайсара на Интер

Победа днес = титла в България за Лудогорец, новият календар на ЦСКА ще е посветен на 70-годишнината и още…

Сензациите в пресата: Талант на Ботев псува БФС, предложили Кайсара на Интер

Сензациите в пресата днес, четвъртък, 02.11.2017 година:

„Меридиан мач”: Талант на Ботев псува БФС и легендата Панов
Суперталантът на Ботев (Пд) Крис Добрев се забърка в нов скандал, като с хамалски обиди и псувни нападна футболния съюз и легендата на Левски Павел Панов, който е отговорник за юношеските отбори. Неотдавна бившият вече селекционер Викторио Павлов разкри, че Добрев е искал да го махне. На редакционната поща на сайта Kotasport са публикувани снимки с чат на младия играч. На тях се вижда той си позволява да пише „К*р за БФС", а също така да обижда Павел Панов, наричайки го „паляк" и „глупак". Източникът на чата е изпратил и собствен коментар по случая: „Родители не съсипвайте децата си!!! Поредният алчен и самозаблуден родител търсещ вината другаде, само не и във възпитанието на детето си и самия него. Родител, който миналата година се криеше по кафетата в Сопот с представители на Левски, защото Ботев не му платили два месеца по 200 лв. стипендия и това е болката му - да го предлага навсякъде, но после, при по-добри финанси, пак заобича Ботев, но за кратко. Защото срещу малко повече пари подписа и със Септември и бързо замина за София, но уви — първият договор бе направен професионално от страна на Ботев и без срам трябваше да се върне там, откъдето избяга, защото баща му е алчен за пари.

„Тема спорт”: Новият календар на ЦСКА ще е посветен на 70-годишнината

ЦСКА ще посвети календара си за 2018 г. на предстоящия 70-годишен юбилей, разбра "Тема Спорт". Концепцията все още се доуточнява, като снимките ще се проведат в рамките на 2 седмици. Конкретна дата засега не е насрочена, но отборът всеки момент има готовност за фото-сесията. Основната идея е кадрите да бъдат реализирани изцяло на "Армията", а не в студио. Снимките най-вероятно ще са с историческа насоченост и се очаква да наблягат на редицата успехи на ЦСКА през годините. Календарът ще бъде реализиран със съдействието на един основните рекламодатели на клуба. През миналата година отново букмейкърът засне отбора за календара му. Тогава играчите бяха представени както в тренировъчната си среда, така и в тази от свободното им време - на "Армията" и в специално студио. Изданието бе с 4 листа. Това за 2018 г. ще бъде доусъвършенствано и отново ще предложи разнообразни снимки на футболистите, но основният акцент ще бъде предстоящият 70-годишен юбилей на клуба. Очаква се календарът да бъде пуснат в продажба в последните дни на ноември или най-късно в първите на декември.

„Меридиан мач”: Победя днес = титла в България

Днес Лудогорец излиза в най-важния си мач за тази есен. Да, срещата с Левски беше голямо дерби, тази с ЦСКА - също ще е. Но грешна стъпка срещу „сини" и „червени" няма как да предреши нещата в първенството в толкова ранен етап от сезона. Има достатъчно време за поправителен. Докато загуба от Брага, може да направи така, че в крайна сметка „орлите" да не се класират на 1/16-финалите на Лига Европа, макар и да заемат първото място след изиграването на първите три мача от групата. Португалците може и да не впечатляват с имена, но гледайки внимателно срещите на Лудогорец от групата, се видя, че именно Брага бе отборът, който създаде най-много положения пред вратата на родния шампион. Една победа за тима на Димитър Дива почти сигурно класиране за елиминациите. А така в следващите си два мача в Европа, играчите на Херо ще могат да пестят сили за родния шампионат. Това от своя страна ще помогне още повече на тима в битката за титлата, защото играчите ще се съсредоточат само върху първенството ни до края на годината.

„Меридиан мач”: Предложили Жуниор Кайсара на Интер
Десният защитник на Истанбул Башакшехир Жуниор Кайсара е бил предложен на италианския гранд Интер. „Нерадзурите" търсят усилено нов играч в тази зона, който да привлекат през януари. „Докато наблюдава пазара, на Интер бе предложено да вземе 28-годишният Жуниор Кайсара. Играл е в Коритиба, Жил Висенте, Лудогорец, Шалке 04 и сега в Истанбул Башакшехир", пишат в Бразилия.  Иначе Кайсара и неговите съотборници се готвят за днешния сблъсък с Хофенхайм. При загуба срещу тима на Юлиан Нагелсман, турци-те ще отпаднат от Лига Европа. Точно заради това те нямат право на грешка срещу намиращия се в не най-добрата си форма германски отбор.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки