Херо: Още не сме шампиони, дано се възстановим за мача с ЦСКА

"Със Спас Русев се чух веднъж по телефона, преговори не сме водили"

Херо: Още не сме шампиони, дано се възстановим за мача с ЦСКА

Първенството тепърва започва. Има още много кръгове до края. Аз не смятам, че вече сме шампиони, обяви треньорът на Лудогорец Димитър Димитров. Той призна, че играчите му са уморени след сблъсъка с Брага от Лига Европа, но се надява да се възстановят за дербито с ЦСКА.

 

"Те имат преимущество, че не играха такива мачове, каквито ние играхме през тази седмица. Има физическа и емоционална умора при нас. Ако сме в добро физическо и емоционално състояние, смятам че имаме силите и качествата да победим", обяви Димитров.
 
"Виждам, че тази година конкуренцията в лицето на Левски и ЦСКА е доста сериозна. Те вдигнаха своето ниво. Ние трябва да изграждаме своя стил. Предстоят ни още много мачове. Слагам и Левски, и ЦСКА на едно ниво. Уважавам всеки противник”, добави той през "Спортал".
 
"Силно се надявам да зарадваме феновете с класиране за елиминациите в Лига Европа. Хубавото е, че държим всичко в наши ръце. При победа срещу отбора от Истанбул ще предрешим нещата. Мачът ще бъде труден, защото знаете с какъв потенциал разполага турският отбор. Срещу Брага допуснахме много сериозна грешка при позиционирането за гола. За какво мечтая? Винаги съм бил максималист", коментира още Херо. 
 
"Какви бяха първите думи на Кирил Домусчиев към мен? Неговото мнение беше, че отборът трябва да се обновява, да се търсят нови хора, да не играе Лудогорец само в една и съща схема. Аз приех това нещо и тръгнахме да работим в тази насока. Лошото е, че дойдох изключително късно и затваряше трансферният прозорец. Не е вярно, че не харесвам футболистите, които са тук в момента, но винаги трябва да има какво да се надгради. Това са елементарни процеси", довери треньорът.
 
Той говори и по темата "Левски".
 
“Ще ви кажа конкретно, за да приключим тази тема. Знаете за проблемите, които имахме с Гонзо, имах официално предложение. Аз казах мотивите и доводите си. Аз говоря с факти. Бях приел офертата на клуба. Поради тази причина бях поставил и колегата ми Петьо Колев, който работеше с месеци като помощник-треньор. Това, че ми бламираха селекцията, ми подсказа, че от конкретни лица не съм желан, а че съм желан само от Батков и феновете. Това ме накара да направя тази стъпка, а сега изобщо не съм бил канен от Левски. Имаше едно обаждане от господин Русев, аз му казах, че имам договор до края на годината. Това беше абсолютно всичко. Никакви предложения не е имало. Лудогорец направи и невъзможното да ме освободи от Иртиш. Това е и причината сега да съм тук”, обясни Димитров.
БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки