Акрапович: Успяхме да неутрализираме добрите футболисти на Левски

Новият наставник на Локомотив (Пд) остана доволен от дебюта си начело

Акрапович: Успяхме да неутрализираме добрите футболисти на Левски

Старши-треньорът на Локомотив (Пд) Бруно Акрапович заяви след загубата от Левски с 1:0 на "Герена", че отборът му се е държал добре срещу "сините" и решителният гол е бил "лек". Той заяви, че иска да практикува схема 4-3-3, но затова липсва нужното качество в състава.

"Подходихме добре тактически и неутрализирахме Левски, макар че те имат добри футболисти. Допуснахме обаче лек гол и в крайна сметка загубихме. Не всички футболисти още разбират добре това, което им казвам и искам от тях. Имахме шанс да стигнем до равенството, защото играхме добре, но допуснахме поражение. Искам да играем в схема 4-3-3, но нямаме достатъчно класа в състава. Опитахме се да компенсираме това нещо, но не се получи. Просто имаме липса на играчи в определени позиции."

"Трябва да подобрим доста неща. Искам футболистите да работят и да се стараят, за да са в добра кондиция. За пет минути се разбрахме с ръководството на Локомотив. Това е голям клуб, който има страхотни фенове и добра история. Играл съм с Цанко Цветанов в Енерги и съм запознат с българския футбол. Имам и приятели, а освен това гледах мача на Левски с Хайдук в Лига Европа. Всеки мач е труден, трябва да играем на 100 процента. Няма проблем, че следващият ни съперник е Лудогорец. Имаме време за подготовка, сега предстои пауза и играчите ще могат да свикнат със стила, който искам да наложа."

"Положихме много труд. При ситуацията с червения картон, за мен щеше да е по-добре да се даде авантаж и да се отбележи гол, но не се случи. Доволен съм от играта, срещу добри играчи се представихме добре. Имахме ситуации за гол и можеше да отбележим. Просто трябва да си вярваме и да сме уверени."

"За малкото време, за което съм тук, мисля, че имаме потенциала да играем съвеременен футбол със скорост. Искам да играем така както футболистите могат да играят. Личната ми цел до края на сезона е да видя отборът да играе по-добре. Мислим за плейоф и затова трябва да работим много.",завърши Акрапович.

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки