Индийските фенове възпяха Бербатов (ВИДЕО)

„Защитата е в ужас, Берба е под пара”, гласи рефренът на Керала

Индийските фенове възпяха Бербатов (ВИДЕО)

Най-добрият български футболист Димитър Бербатов все още не е направил официалния си дебют за своя нов отбор Керала Бластърс, но явно вече се е превърнал в любимец на индийските фенове.

В една от най-големите групи в социалните мрежи на привържениците на Керала се появи вариант на хит от 90-те години, но вместо оригиналния текст, парчето възхвалява 36-годишния нападател.

„Защитата е в ужас. Берба е под пара", гласи припевът на песента. 

„Това ще бъде нашият поздрав за Димитър Бербатов. Научете го добре и го споделяйте с приятели. Нека на първия мач да създадем страхотна атмосфера на трибуните", призоваха от фенклуба на Керала в Инстаграм.

Впоследствие на страницата бе качено още едно видео, на което стотина привърженици на тима припяват песента за Бербатов и развяват клубни знамена.

Поздравът към българската звезда обаче не е изцяло идея на феновете на Керала Бластърс. По време на Евро 2016 г. във Франция привържениците на Северна Ирландия скандираха по същия начин името на своя любимец Уил Григ.

Междувременно Керала Бластърс официално представи своите екипи за следващия сезон.

Събитието се състоя в голям търговски център в град Кочи, като на него присъстваха някои от футболистите в тима и десетки фенове, като Бербатов не бе сред играчите. Нашият нападател обаче бе поставен на централно място на плаката, показващ екипите за сезон 2017/2018.

Първият мач на Бластърс е на 17 ноември, когато Бербо и компания са домакини на настоящия шампион в Суперлигата Атлетико Колката.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки