Ивет Лалова: В абсолютно железен режим съм

Атлетката сред официалните гости на откриването на "Арена Асикс" утре

Ивет Лалова: В абсолютно железен режим съм
Любовта, позитивната енергия и удоволствието задържат все още на пистата участничката на 4 олимпийски игри - Ивет Лалова. 33-годишната красавица се подготвя за новия сезон, а в момента тече най-тежкия период от тренировките ѝ. 
 
"Почивката свърши отдавна. В момента съм в пълна бойна подготовка за зимния сезон и за следващата година. Подготовката започна още през октомври и в момента е най-тежкият период. Днес е моят почивен ден.
 
В абсолютно железен режим съм, спартански - само тренировки, хранене, спане, почивка, възстановяване. Няма друг начин. Това ми носи огромно щастие и удоволствие, позитивна енергия, любов... и защото ми е кеф", каза с усмивка Лалова.
 
Атлетката допълни, че все още не е имала възможност да изпробва новата настилка в зала "Арена Асикс" (бивша "Фестивална"), но потвърди, че утре ще присъства на откриването й. 
 
Въпреки това тя намери време да се включи в кампанията за превенция на диабет и да сподели любимите си рецепти с фенове в столицата. 

"Ако всички мислим само за себе си и гледаме да ни е удобно и хубаво, смятам че светът няма да върви в добра посока. Едни такива мънички жестове, малка подкрепа, може да промени нечии живот.

 

Вече за трета поредна година съм посланик на тази кампания. За мен е огромно удоволствие и чест да мога да допринеса с нещо и да променя съдбата на много хора. През последните години се запознах с много болни от диабет, участвах на техни сбирки в различни градове в България.

 

Виждам и много хора, които мислят, че на тях не може да им се случи такова нещо, за това е важно да информираме и да говорим за тези неща. При положение, че толкова елементарно нещо, като ежедневна физическа активност, спорт и здравословно хранене са превенцията не само на диабета, а и на много други болести, едно мъничко усилие прави голямата промяна", каза още тя 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки