Със скандал Фреди Бобич бе обявен за новия изпълнителен директор на Черноморец

Фреди Бобич е новият изпълнителен директор на Черноморец. Това бе обявено на пресконференция в града в полувремето на мача между дублиращите отбори на Черноморец и Левски, предаде кореспондентът на Novsport.com.

Със скандал Фреди Бобич бе обявен за новия изпълнителен директор на Черноморец

Фреди Бобич е новият изпълнителен директор на Черноморец. Това бе обявено на пресконференция в града в полувремето на мача между дублиращите отбори на Черноморец и Левски, предаде кореспондентът на Novsport.com.

На събитието присъства самият Бобич, Красимир Балъков и Митко Събев. Представен беше още и новият вратар Паскал Бурел, за който Novsport ви информира преди няколко дни, както и бе огласен един скандал с титулярния вратар на Черноморец Владислав Стоянов.

"Радвам се, че съм тук и ще работя за бъдещето на Черноморец. В клуба има много добри проекти. Една нова структура, която ще бъде уточнена и това ще се случи много скоро. Ще дам своите сили и възможности и се надявам, ако не следвщата година, то по-следващата Черноморец да бъде сред лидерите в българското класиране", заяви Бобич, който обясни, че знае английски, немски и сръбски, но все още не разбира доста думи в нашия език, което обаче според него няма да продължи дълго".

Краси Балъков също бе доволен от промяната: "В Бобич има и балканска кръв, което за нас в България играе голяма роля. С идването на Фреди Бобич имаме човек, който знае за какво е дошъл в България и заедно с него ще имаме задачата да направим в следващите 2-3 години промените, които искаме в Черноморец. За такива неща трябват съмишленици и аз по-добър от него не знам."

„Най-важното е в спортно естество по вертикала да има едно и също виждане за нещата, които трябва да се случат. И за да може Балъков да носи отговорността за това какво се случва на терена, ние трябваше да му дадем първо доверие и второ възможност чрез съмишленици той да постигне това", заяви от своя страна шефът на Петрол Холдинг Митко Събев.

*Цялата пресконференция можете да чуете в прикачения аудио файл

Заги: Сега ще разчитаме на Левски (ВИДЕО)

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен (ВИДЕО)

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия (ВИДЕО)

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки