Левски разби Локо Сф (ВИДЕО+СНИМКИ)

Две попадения за сините отбеляза резервата Бабатунде Адениджи

Левски разби Локо Сф (ВИДЕО+СНИМКИ)

 Левски спечели с 3:0 срещу Локомотив (София) в контрола, която се проведе пред пълните трибуни на един от помощните терени на “Герена”. 


Две попадения за сините отбеляза резервата Бабатунде Адениджи, а веднъж се разписа Жерсон Кабрал.
 

В 9-ата минута Кабрал подаде към непокрития Панайотов, който стреля от границата на наказателното поле, но Ефремов плонжира и спаси. Локомотив отговори подобаващо в 16-ата минута. Тогава Илия Димитров се възползва от грешка на Ангелов и стреля от 7-8 метра, но топката се отклони от крак на бранител и излезе в корнер. След неговото изпълнение и Здравко Димитров опита да вкара, но шутът му излезе в аут.

 

Постепенно Левски притисна портивника в собствената му половина и в 35-ата минута Обертан бе близо да открие резултата, но Ефремов изби в корнер изстрела на синия футболист, който отиваше под напречната греда. 

В ответната атака столичните железничари създадоха най-чистото положение за първата част. Здравко Димитров шутира от 15-16 метра, но Митрев спаси.

 

След почивката сините се активизираха, но тяхното превъзходство стана осезаемо чак през последния половин час на срещата. Футболиситте на Делио Роси откриха резултата в 70-ата минута след гол на резервата Бабатунде Адениджи. 

Само седем минути по-късно Жерсон Кабрал удвои, вкарвайки след хубав шут по земя извън границата на наказателното поле, който намери долния ляв ъгъл на локомотивската врата. В 81-ата минута Адениджи отбеляза второто си попадение в мача и трето за Левски. Серджиу Буш излезе под ъгъл сам срещу вратаря и стреля,  стражът на Локо спаси, но Адениджи вкара при добавката. 

 

Секунди по-късно Рошу пропусна да се разпише, а Бабатунде бе близо до хеттрик след добро изпълнение на фаул в 83-ата минута, когато топката профуча покрай горния десен ъгъл.
 

ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) 3:0
 
1:0 Бабатунде Адениджи 70
2:0 Жерсон Кабрал 77
3:0 Бабатунде Адениджи 81
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки