Семейство Бекъм викат за Гришо и Рафа в Париж

Ромео горд със снимка с Димитров

Семейство Бекъм викат за Гришо и Рафа в Париж
Членове на едно от най-известните семейства в Англия – това на футболиста Дейвид Бекъм са били на трибуните на „О2 Арена” вчера, за да подкрепят на живо Григор Димитров при дебюта му на финалния Мастърс в Лондон.
 
Двубоят са гледали отблизо Дейвид и синовете му Бруклин и Ромео, които след това останаха и за мача на Рафаел Надал срещу Давид Гофен.
 
Българинът спечели срещу Доминик Тийм, а това зарадва изключително много средния син на фамилията – Ромео. Той бе на трибуните заедно с баща си и батко си Бруклин, а веднага след успеха на хасковлията изтича да се снима с него в съблекалнята.
 
15-годишният тийнейджър не се забави и се похвали с фотоса си със своя любимец. 
 
„Страхотна среща с Григор Димитров”, написа Ромео под снимката в Инстаграм, която събра и много коментари от приятелите му. 
 
Малкият Бекъм обаче не за пръв път среща Григор, но явно е очарован от всеки момент, прекаран с него, след като не пропуска да се похвали след това.
 
Предишния път пък той „помогна” на Гришо да се подготви за „Уимбълдън”, като двамата направиха съвместна тренировка преди старта на надпреварата, а малкият тенисист сподели, че това е бил най-страхотният ден в живота му.   

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки