Акробатките на ЦСКА обраха медалите на "Дунавска перла"

"Армейците" с 10 отличия

Акробатките на ЦСКА обраха медалите на "Дунавска перла"

 Акробатите на ЦСКА грабнаха 10 медала от десетото издание на международния фестивал за деца, девойки и юноши „Дунавска перла“, който се проведе в Русе. Специално за турнира у нас пристигнаха състезатели от Австрия, Белгия, Хърватска, Финландия, Уелс, Гърция, Израел, Италия, Молдова, Румъния и Русия.

ЦСКА имаше представители в четири акробатични вида във възрастите 11-16-годишни (старша възраст) и 12-18-годишни (младежи).

Смесената двойка на клуба при 12-18-годишните в състав София Линкова и Мартин Панов спечели златните медали в балансовата и темповата комбинация, както и в многобоя.

Тройката жени на ЦСКА за 11-16-годишни акробати в състав Виктория Хаджииванова, Полин Петрова и Анна-Габриела Йотова грабна бронзов медал в балансовата комбинация и зае четвъртото място в темповата и в многобоя.

Двойката жени на клуба при 11-16-годишните в състав Кристина Бочева и Алина Кормушева завоюва сребърен медал в многобоя и спечели бронзови отличия в двете комбинации.

Тройката жени на възраст 12-18-годишни в състав Анна Янкова, Антоанета Манасиева и Йоана Джунева взе златен медал в балансовата комбинация и сребърни медали в темповата и в многобоя.

Треньори на армейците са Даниела Велчева и Диана Чакалова, а Велчева беше и главен съдия на състезанието. Съдия от ЦСКА в надпреварата беше треньорът на подготвителните групи в клуба Виктория Кечева.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки