Антони Здравков: Борбата за второто място продължава

Селекционерът се надява успехът да свали напрежението

Антони Здравков: Борбата за второто място продължава

 Старши треньорът на младежите Антони Здравков остана доволен от победата срещу Черна гора с 3:1, но посочи и защо първото полувреме бе по-тихо.

"Тегнеше липсата на точки през първото полувреме. Това пречи на футболистите. Първият гол окрили отбора. Те също имаха ситуация, но защитниците и вратаря се справиха. Имаше прегаряне и притеснение в нашия отбор", заяви селекционерът.

"Това е най-резултатния и качествен мач откъм голов актив. Липсваха ни важни футболисти в предишните мачове, това се видя днес. Надявам се, че победата ще свали напрежението. Борбата за 2-то място продължава, защото регламентът е такъв и се отнемат точки. Първото място е предопределено. Всички други отбори имаме шансове за второто.", добави той.

"Искам повече от тези момчета да играят повече минути в клубовете си. Личи си, че тези, които го правят, стоят по-добре на терена. Другите са притеснени, че не могат да издържат. Това не е оптималния състав. Дори и с липсите трябва да се постараем да ги заместваме", завърши Здравков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки