Сензациите в пресата: Русев-младши се зае със селекцията в Левски, минал през Наполи дойде в Септември

Вижте най-интересното от спорния печат

Сензациите в пресата: Русев-младши се зае със селекцията в Левски, минал през Наполи дойде в Септември

"Тема спорт": Левски на лов за таланти

Главният скаут на Левски Кирил Вангелов и помощник-треньорът Асен Букарев оглеждава млади таланти, които евентуално да бъдат привлечени в Левски. Вчера двамата наблюдавата срещата между юношеските отбори до 19 години на България и Англия. След това двамата присъставаха и на евроквалификацията между младежите ни и Черна гора. Те следиха изявите както на родните момчета, така и на тези от бившата югославска република.

Сините вече работят усилено по зимната селекция. Очаква се до края на месеца двамата да бъдат натоварени и със скаутска мисия. От "Герена" гледат футболисти от няколко страни.

През зимата Левски ще се подсили най-малко с трима футболисти. Такова е желанието на треньора Делио Роси, но бройката на новопривлечените може да нарасне.

 

"Тема спорт": Бразилски защитник пристигна в Септември

Бившият защитник на Наполи и Парма Фабиано Сантакроче може да заиграе в Септември. Това призна  треньорът на столичани Николай Митов пред livesport.bg. Бранителят е пристигнал в България със съдействието на Велислав Вуцов.

Фабиано е бразилец с италиански паспорт, на 31 години. В момента той тренира със Септември, но остава да се разбере със собственика на тима Румен Чандъров. Ако подпише договор с новака в Първа лига, за него няма да бъде плащана трансферна сума, тъй като е свободен агент, като е без отбор от повече от половин година. 

В Серия "А" Фабиано Сантакроче има 75 мача с екипите на Наполи и Парма. С отбора от Неапол има и четири двубоя в Лига Европа. След това кариерата му минава през тимовете на Падова, Тернана и Юве Стабия. 

 

"Тема спорт": Берое започва преговори с капитана

Ръководството на Берое ще започне преговори с капитана Мартин Райнов за удължаване на договора му. Настоящото споразумение изтича през лятото. В отбора са изключително доволни от капитана и искат да го задържат в отбора. Националът премина в тима в началото на годината, след като скъса договора си с Локомотив Пловдив. Оттогава е несменяем титуляр.

През този сезон Райнов е играл в 18 мача за Берое, в които е вкарал 1 гол.

 

"Меридиан мач": Ботев подписва с Чворович в ресторант

Вратарят Иван Чворович ще продължи да играе за Ботев Пловдив до лятото на 2019 година. Вчера се проведе Управителен съвет в куба, като основната тема беше подновяване на договора на сръбския вратар. Стражът ще получи офертата официално днес от спортния директор на отбора Асен Караславов. Шефът иска всичко да стане по европейски и ще покани сърбина в изискан ресторант в центъра, където да му предложи новия договор.

Очаква се сърбинът да не се замисли и веднага да подпише. Неговото желание е да продължи да носи фланелката на Ботев.

 

"Меридиан мач": Русев - младши пое селекцията в Левски

Синът на собственика на Левски Спас Русев - Евгени ще се грижи за зимната селекция на "сините". Бизнесменът, който е член на Надзорния съвет на "сините", работи заедно с треньора Спас Русев по намирането на новите и преговорите за трансфер.

Очаква се Левски да привлече 2-3 нови попълнения през зимната пауза. Със сигурност се търси ляв защитник. На "Герена" се говори, че Делио Роси не е доволен от Иван Горанов. Специалистът иска и типичен дефанзивен халф, защото според него в тима няма такъв.

От Левски разкриват, че всеки ден мениджъри изпращат десетки предложения за нови футболисти, но повечето ще излязат скъпо на клуба.

Славия ще спре Крумовград за Топ 6

Вижте подробности

Ясен е окончателният капацитет на "Българска Армия"

Стадионът ще събира междъ 16 и 18 хиляди души

Александър Любенов: Грешките изграждат

Стражът на Локо София говори по няколко теми както на терена, така и извън него

Крумовград си хареса звезда на Ботев Враца

Браян Переа има 6 гола в 25 мача този сезон

Архитект Хаджиев: Този стадион ще е впечатляващо съоръжение

"Горди сме, че по-малко от година след представянето на проекта, вече текат дейности", заяви той

Снимат филм за най-великия голмайстор на Черно море

Идеята е на фен фракция Д'Ъртанян

Томаш изгуби трима за мача с ЦСКА 1948

Сериозни проблеми за Локо Пловдив преди мача в неделя

Лудогорец поздрави Кирил Домусчиев за рождения ден

"Най-доброто предстои", обещаха "орлите" на собственика си

Днес козирката на "Българска Армия" отива в историята

Събарянето на конструкцията ще започне в 10:00ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки