Белия: Знам слабостите на ЦСКА

Не търсим отмъщение за загубата с 2:6, категоричен е наставникът

Белия: Знам слабостите на ЦСКА
Ботев (Пловдив) знае слабите страни на ЦСКА и ще се възползва от тях.
 
В това увери старши треньорът на „жълто-черните“ Николай Киров. Белия се надява възпитаниците му да поднесат голямата изненада в предстоящия 16-и кръг на Първа лига. Тази събота от 15 часа Ботев гостува на стадион „Българска армия“ в най-интересния сблъсък от родния елит.
 
„Ние се готвим за един труден двубой. Концентрирани сме изцяло върху нашето представяне. Какъв ще бъде резултатът, това ще разберем след мача ЦСКА е един от водещите отбори в България. Неслучайно е на това място в класирането. Нормално е да сме ги разузнали добре. Знам техните слаби страни и се надявам да се възползваме от тях“, заяви пред „България Днес“ Николай Киров.
 
Неговият тим заема четвъртата позиция във временното класиране и ще преследва участие в евротурнирите идното лято. ЦСКА пък е втори, само на две точки зад лидера Лудогорец.
 
В края на юли „канарчетата“ претърпяха много тежка загуба от „червените“ на своята клубна база в Коматево. Тогава голмайсторът на „А“ група Фернан-до Каранга блесна с хеттрик за разгрома с 6:2. Головете за домакините пък отбелязаха капитанът Лъчезар Балтанов и Омар Косоко, който бе продаден в арабските емирства.
 
„Няма да търсим реванш за загубата у дома по-рано през сезона. Онзи мач е останал в миналото и не искаме да се връщаме върху него. Мислим само за сегашната среща.
 
Не трябва да допускаме по никакъв начин елементарни грешки, ако искаме да се поздравим с успех“, обясни още Белия. Той се надява някои от ключовите му футболисти да бъдат напълно възстановени за битката с ЦСКА.
 
„Имаме един наказан футболист - Пламен Димов. Йордан Минев, както и Цветомир Панов се оплакваха от проблеми с травми през седмицата. Към момента и двамата тренират с отбора“, уточни треньорът на Ботев (Пд). 

 

Нанков: Ще променим начина на игра

Изгледах много мачове от трибуните, призна асистентът на Белчев

Рикардиньо бяга от Левски

Вижте подробности

В Левски минаха на специален режим

Ще подобряват физическата подготовка на играчите

Вижте условието Стамен Белчев да остане треньор на ЦСКА

Ако спечели Купата

Двама разделят първото място при голмайсторите в efbet Лига (ВИДЕО)

Вижте класирането на най-добрите стрелци

Сърбин отряза ЦСКА

Кондиционният треньор Кирил Динчев запълни щаба на Стамен Белчев

Спас Делев удължи договора си с Лудогорец

Георги Дерменджиев разкри новината

Дерменджиев: След двата гола, мачът беше под наш контрол

"Винаги се играе по-спокойно в мачовете, когато водиш в класирането", заяви той

Киров: След червения картон ситуацията излезе извън контрол

„Трябва да обръщаме внимание на положителните неща.“, призова треньорът на Арда

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки