ОФИЦИАЛНО: Асен Букарев стана мениджър на Левски

“От първи януари Левски няма да има спортен директор", разкри Даниел Боримиров

ОФИЦИАЛНО: Асен Букарев стана мениджър на Левски

Даниел Боримиров повече няма да е спортен директор на Левски, тъй като тази длъжност ще бъде официално закрита от клуба през януари.

Вместо това "сините" вече имат мениджър и координатор на спортно-техническата дейност в лицето на Асен Букарев. 

На Боримиров, който е вторият по големина акционер в клуба, на практика бе предложено понижение - в скаутското звено или в ДЮШ, но това все още не е официално.

“От първи януари 2018 година Левски няма да има спортен директор. Това е решение на Спас Русев, което на мен ми бе обявено. Малко е странно Левски да няма спортен директор, но собственикът е взел това решение. Пред мен има два варианта", разкри Борето пред Sportal.bg, а ето и промените в спортно-техническото ръководство, които Novsport.com публикува без редакторска намеса:

"ПФК Левски има удоволствието да съобщи, че от 15.11.2017г. помощник-треньорът на първия отбор Асен Букарев заема нова длъжност в клуба - мениджър и координатор на спортно-техническата дейност. В неговите отговорности влизат изграждането и развитието на международни контакти, въвеждане на нови информационни системи, процеси и правила за управление на спортната дейност, развитие на скаутската дейност на клуба и подобряване на работата между отделните звена.

Асен Букарев е бивш футболист на Левски и шампион на България със "синия" клуб за 2006г. Завършва НСА и е магистър по Спортен мениджмънт, притежава лиценз УЕФА Про и е докторант в НСА.

Ръководството на клуба пожелава на г-н Букарев успех на новата му позиция."

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки