Сензациите в пресата: Изтече скандален запис с Крушарски

Интерес от Корея към резерва на Лудогорец

Сензациите в пресата: Изтече скандален запис с Крушарски

Най-интересното в българската спортна преса от 20 ноември, понеделник.

 

 "Меридиан мач": Ботев се смили над ЦСКА

 
От Ботев решиха да постъпят великодушно и да не подават жалба за поведението на администратора на ЦСКА Димитър Вутов след мача. Известно е, че служебното лице на „червените“ потърси след мача саморазправа с Йордан Минев от Ботев и удари с глава защитника на „жълто-черните“. В конфликта се включи и кондицион-ният треньор на ЦСКА Томас Нойберт, но този път той не бе толкова агресивен и остана встрани от сблъсъка. Вутов и Минев трудно бяха разтървани от футболистите на двата отбора, като в ролята на умиротворители влязоха Раул Лое от домакините, както и вратарите на Ботев Иван Чворович и Даниел Кайзер, както и бразилецът Алваро Юлиано.
 
Твърде възможно е обаче дежурният делегат на срещата да е описал инцидента в доклада си. Това би донесло тежко наказание на администратора Вутов. Според чл. 34, ал. 1, т. 6 на Дисциплинарния правилник на БФС и във връзка с чл. 23, ал. 2, т. 2 (е) той рискува да бъде наказан за удара да не стои на резервната скамейка на ЦСКА-София в следващите 8 мача и да плати глоба от 1500 лева (половината от сумата, която се плаща от треньорите) за хулиганското си поведение.
 
"Меридиан мач": Фенове на Локо (Сф) и Славия се биха
 
Фенове на Локо (София) и Славия са си спретнали здраво меле в петък след победата на "белите" с 4:1 над Септември в мач от Първа лига, съобщи „Блиц“.
 
Привърженици на елитния тим са се прибирали след двубоя, когато са се засекли с група ултраси на столичните "железничари". Двете агитки редовно мерят сили на бойния фронт и този път сторили същото.
 
Битката е приключила бързо, още преди да се стигне до намеса на органите на реда. След боя хулигани от Локомотив (София) се хвалят с отнети артикули от своя съперник и с това, че са победили в юмручната битка своите опоненти.
 
"Меридиан мач": Интерес от Корея към резерва на Лудогорец
 
Лудогорец може да остане с един бразилец по-малко, след като корейски клуб поиска нападателя Жоао Пауло. 30-годишният футболист рядко попада в плановете на своя треньор Димитър Димитров и от началото на сезона има точно един гол. Той го вкара в последната минута при съботния успех с 3:0 над Локо (Пд).
 
Иначе Жоао Пауло е добре познат в Южна Корея. Той е носил екипите на цели три клуба - Гуангджу, Даежеон Ситизен и Инчеон Юнайтед. Точно заради това местен клуб отново се е присетил за бразилеца.
 
Той бе привлечен в Разград преди около година, след като направи страхотен полусезон с Ботев (Пд) - 12 гола в 19 мача. През пролетта на миналия сезон Жоао Пауло записа едва 6 срещи, в които вкара веднъж. Ясно е, че Димитър Димитров ще иска нов нападател или дори двама през зимата, което ще направи присъствието на Жоао Пауло в отбора немислимо. Не е изключено той да опита да се върне в Ботев (Пд), но това може да стане само при положение, че „канарчетата“ се разделят с голаджията фернандо Виана.
 
"Тема спорт": Изтече скандален запис с Крушарски
 
Изключително любопитен СРС запис с боса на Локомотив Пловдив Христо Крушарски изтече в събота сутринта. Той се появи в www.youtube.com (световен сайт за видеосподеляне) със заглавие "Христо Крушарски - Крюшо". После бе разпространен от сайтовете kotasport.com и tri-bunaplovdiv.bg. В него бизнесменът споделя пред някой, чийто говор е изтрит, че ще остави клуба. Така и не става ясно кога е правен записът и кой или кои са събеседниците на Крушарски.
 
Босът на Локо Пд говори за влизане в Б група. Става въпрос за другия клуб, на който помага - Рилски спортист. В момента тимът от Самоков е в Югозападната Трета лига - 11-о място без никакви шансове за промоция. Крушарски споменава имената на хора от властта и разпределянето на пари на собственици на клубове за изпълнение на обществени поръчки. В записа се споменават лица от сферата на политиката и футбола.
 
"Значи ние се борим да влезем в Б групата. Влезем ли в Б групата, оттам нататък всичко си е..ва майката. Аз Локомотив рано или късно го зае..вам. То малко ми трябва u ги зае..вам да взема за 50 милиона обект, на мен* тези два милиона, където ги давам, изобщо' няма да ги мисля. Дай да видим какво правим, защото там не мога да издържам вече. Ако искат да има политическо влияние, дце го държим. Значи да дадат работа за още два милиона да изкарам отнякъде. Чисто, значи - аз трябва да имам десет милиона обем. Два милиона работа изкарвам и парите няма да се усещат. Обаче те нищо не дават за мен. На другите им пълнят гушите, на мен нищо не пълнят", споделя бизнесменът в част от записа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки