Шефът на плуването пред Novsport: Не искам да падам на нивото на Стойчев

"Той всъщност е участвал в тази грандиозна измама"

Шефът на плуването пред Novsport: Не искам да падам на нивото на Стойчев

Преди 20-25 дни, когато на Управителен съвет приемахме промяна на Устава, г-н Стойчев гласува "за", разкри шефът на плуването Георги Аврамчев. Така той отговори на отвореното писмо на рекордьора ни по титли от Гран при в открити води Петър Стойчев.

 

"Той имаше обструкция само за липсата на мандатност", поясни босът.
 
"Ще коментирам повече след приключване на Общото събрание. Не мога да разбера за какви грандиозни измами говори. Днес на УС не каза нито дума за това отворено писмо, обсъждахме текущи неща" разясни пред Novsport Аврамчев.
 
"Попитах го, ако е бил против или е имам някакви съмнения, нормално би било да каже, че не е съгласен с приемане на Устава. Той всъщност е участвал в тази грандиозна измама в кавички. Имаме протокол от Управителния съвет. Но нека мине Общото събрание и тогава съм готов да отговарям на всякакви въпроси. За мен това не е почтена постъпка. Той имаше право на различно мнение и да каже: Господа с това не съм съгласен! Но не може да гласуваш "за" и след това зад гърба на всички да пускаш такива отворени писма", каза още шефът на плуването. 
 
"Трябва да го питате него какъв точно му е проблемът! 90 процента от федерациите нямат мандатност, но това не значи че аз или Таня Богомилова цял живот ще управляваме. Ако клубовете не са доволни, във всеки един момент могат да организират Общо събрание и да ни сменят. По демократичен начин от това аз не знам!", каза още Аврамчев.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки