ОФИЦИАЛНО: ЦСКА внесе жалба срещу Волен Чинков

„Червените” искат жълтият картон на Бодуров да бъде отменен, вижте жалбата без редакторска намеса

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА внесе жалба срещу Волен Чинков

Ръководството на ЦСКА внесе жалба срещу съдийските отсъждания в мача от XVI кръг на Първа лига срещу Ботев (Пловдив), който се игра на стадион "Българска армия" в събота (18 ноември) и завърши при резултат 1:1 - резултат.

Документът е подписан от изпълнителния директор Трифон Попов, а Novsport.com предоставя на своите посетители целия текст без редакторска намеса:

"Уважаема комисия,

Обръщаме се към Вас, като компетентен орган, за да изразим изключителното си възмущение и недоволство от съдийските отсъждания на главния арбитър на срещата Волен Чинков, които в мача срещу БОТЕВ ПД влиаят на крайния резултат.


Уважаема комисия,

Искаме да насочим вниманието Ви върху някои конкретни ситуации и отсъждания.

В 11‘08 минута, базирайки се на правилника, по всичко личи, че Крум Стоянов (№25) спира обещаваща атака с нарушение, извършено „отзад", срещу Кевин Меркадо (№7), което е задължителен жълт картон, но е отправена само устна забележка от Волен Чинков.

В 28'58 минута отново футболистът на Ботев Пд Крум Стоянов (№25) извършва нарушение, спиращо атака, започната от Кевин Меркадо (№7), след което отново не последва дори и устна забележка от рефера.

В 21‘42 минута на срещата при атака на Ботев Пд Фернандо Виана (№9) пада на земята, симулирайки, че е бил спрян с нарушение от Николай Бодуров (№5), но от записа ясно се вижда, че такова няма! Арбитърът г-н Чинков отсъжда дузпа и показва жълт картон на Николай Бодуров. Всичко това се случва на метри от рефера Волен Чинков.

Имайки предвид зачестилите груби съдийски грешки в ущърб на нашия отбор в изиграните едва 16 кръга се надяваме да бъдат взети необходимите мерки.

След като, председателят на Съдийската комисия Петър Петров говори публично за грешните отсъждания на Волен Чинков, Ръководството на ПФК „ЦСКА" София желае при задълбочено разглеждане на случая, жълтият картон, показан на Николай Бодуров, да бъде отменен.
Искаме да Ви обърнем внимание на друга ситуация от мача, в която Станислав Манолев (№11) бе задържан в наказателното поле на Ботев Пд от Лазар Марин (№24) и не последва никаква реакция от Волен Чинков. Това за нас, като ръководство, като клуб, показва тенденция в отсъжданията между двата отбора.

С оглед на гореизложеното искаме да Ви зададем следните няколко въпроса, базирайки се на правилника и правилата, описани от Борда на Международната Футболна Асоциация.

1. В 82‘ минута на срещата какво нарушение извършва Кирил Десподов (№19) срещу Иван Чворович (№99)?

2. След като изгледате запис от мача, може ли да знаем колко секунди вратарят на Ботев има право да държи топката в ръцете си, след като в 79'37 минута я улавя? И колко време е нужно, за да се изпълни аут или удар от вратата?

3. В 85'16 минута според вас няма ли опасна игра от страна на футболиста на Ботев Пд Цветомир Панов (№2)?

С уважение, 
Изпълнителен директор 
Трифон Попов
Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки