Букарев: Имаме пълно доверие на Делио Роси (ВИДЕО)

Собственикът Спас Русев влязъл в съблекалнята след резила с Витоша

Букарев: Имаме пълно доверие на Делио Роси (ВИДЕО)

Имаме пълно доверие на Делио Роси, обяви новият координатор по спортните въпроси в Левски - Асен Букарев. Той даде интервю за Диема спорт, в което говори по доста теми.

 

"Това е мнението на клуба, което беше казано и пред футболистите. Вярваме, че това е човекът, който има сили да се справи със ситуацията. Не може да се съди от един неуспешен мач. Критиките са нещо прекрасно - колкото повече, толкова по-добре за нас, за да си извадим необходимите поуки. Роси отлично осъзнава в какъв клуб е попаднал. Знае и мотото "Сините в атака", обясни Букарев.
 
"Неминуемо ще има футболисти, с които Делио Роси ще иска да се раздели. Той има желание да бъдат привлечени на определени постове други играчи. Нови играчи, които да дадат повече качество на отбора. Това е приоритет номер едно”, съобщи Букарев.
 
“Разговори ще се водят с всички играчи. Желанието на клуба е да покаже нужното уважение към всеки един футболист. От там нататък какво ще е бъдещето на всеки един не мога да прогнозирам”, допълни той.
 
Той разкри още, че желанието на Спас Русев е било да поеме новата длъжност и не е можъл да откаже. 
 
"По-голямата част от това, което сме си казали със собственика, ще си остане между нас. Но ще споделя с вас, че неговите очаквания са, че той иска да направим от Левски модерен, европейски клуб. Стъпка по стъпка, последователно да направим така, че всички звена в клуба да работят. Да работят продуктивно. Да направим нещо качествено. Процесът не е лесен, нито краткосрочен, но първите стъпки са просто да знаем къде отиваме и по кой път да минем”, продължи Букарев. 
 
"Да се надяваме, че мачът срещу Витоша е един неприятен нюанс за нас. Видях не по-различна картина от тази на стадиона, която всички са видели. За съжаление не успяхме да победим отбор, който е далеч от организацията на Левски, но по цял свят има такива мачове. Дано спортно-техническото ръковдство и футболистите си извадят поуките защо се е стигнал до това равенство и да променим представянето си още в следващия мач", върна се той на издънката срещу тима от Бистрица.
 
Собственикът на клуба Спас Русев също е бил изключително разочарован от резултата срещу “бистришките тигри” и е посетил съблекалнята преди тренировката във вторник, за да изкоментира случилото.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки