Нефтохимик пое към аматьорския футбол

"Шейховете" загубиха от Ботев (Гълъбово)

Нефтохимик пое към аматьорския футбол

Нефтохимик допусна поредна загуба през този сезон. На стадиона в Българово младите „шейхове“ загубиха от Ботев Гълъбово с 0:2. По този начин бургазлии остават с ужасяващите за тях само 4 точки и уверено поемат към аматьорския футбол в Трета лига.

 

Бургазлии започнаха много интензивно срещата и търсеха постоянно път към вратата на гостите. В първите минути Нефтохимик играеше с явната настройка да победи и това поведение се понрави на зрителите. На няколко пъти домакините бяха на път да открият резултата, но все нещо липстваше в последния миг. В края на полувремето Ботъв стигна до гол чрез Стефан Станчев и поля със студен душ младите играчи в зелено, неподсредствено преди почивката.

 

След паузата мачът беше равностоен, като и двата отбора се стремяха да отбележат, но играеха и с мисъл за сигурността пред вратата. Десет минути преди края на мача Ботев вкара втори гол чрез Кирилов, след добре проведена акция, като гостите се възползваха от слабостите в защитата на „зелените“. Така мачът завърши при 0:2.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки