Берое без сърбин и румънец за гостуването на Ботев

Александър Томаш има проблеми с окомплектоването на състава

Берое без сърбин и румънец за гостуването на Ботев

Утре, 28-ми ноември, „Берое“ излиза в мач от XVIII кръг на Първа професионална лига срещу „Ботев“ (Пловдив). Двубоят е на базата на „жълто-черните“ в кв. Коматево от 17:30 ч. Главен арбитър на срещата е Стефан Апостолов от Симитли.



„Берое“ има проблеми с окомплектоването на състава. Михаил Михайлов, Марко Адамович и Драгош Фиртулеску са с контузии и със сигурност пропускат срещата. Милен Желев се завръща в групата на тима след изтърпяно накзание за натрупани жълти картони.



Ето групата на „зелените“ за двубоя: Душан Перниш, Богомил Цинцарски, Георги Динков, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Кохей Като, Иван Иванов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Мартин Камбуров, Милен Желев, Веселин Пенев, Серджио Негрут, Карлос Охене, Емин Ахмед и Мартин Райнов.



Преди изиграването на двубоя „Берое“ се намира на 4 място в класирането с актив от 30 т., а съперникът в утрешния мач е на 5 място с 3 пункта по-малко.



Стефан Апостолов от Симитли е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Георги Дойнов и Мирослав Иванов. Допълнителни асистент-рефери са Георги Иванов и Георги Гинчев, а четвърти съдия е Веселин Мишев. Делегат на БФС е Валентин Драгомиров от София, а Кирил Лозанов от София ще оцени работата на съдийството.



В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ е надделявал над „Ботев“ 34 пъти, а 37 са победите на сметката на „канарчетата“. 25 са двубоите завършили без победител, а головата разлика е 124:151 в полза на „Ботев“. 47 са срещите в Пловдив, където „зелените“ имат 8 победи, „жълто-черните“ 28, а равенствата са 11. Най-честият резултат между двата тима е 1:1  (13 пъти), следвани от 2:1 за „Берое“ (9 пъти). Първата среща между двата отбора през този сезон, която бе в Стара Загора завърши при резултат 1:1.

Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

Ачиари: Направихме много добър мач, търсим нашия стил с новите играчи

Треньорът на Берое бе доволен от успеха над Черно море

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Първо в NS: Арда се пробва за желан от Левски

Вини Трибуле в радара на "сините"

Берое надделя над Спартак (Плевен) с 3:0 в последната си контрола

Заралии не дадоха шансове на противника си днес

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки