Не сме се разделяли с Григор, отсече Никол

"Всичко, написано за край на нашата връзка, не е вярно!"

Не сме се разделяли с Григор, отсече Никол

Още сме заедно. Не сме  се  разделили. Всичко, написано за край на нашата връзка, не е вярно!

Това заяви Никол Шерцингер, приятелката на Григор Димитров, пред таблоида „Сън".

В последно време непрекъснато някой някъде пуска нещо, че двамата са прекратили отношенията си заради професионалните ангажименти.

Съдийката от X Factor се появи в зала O2 в Лондон, след като българската звезда в тениса спечели титлата във финалите на АТП и постигна най-големия успех в кариерата си.

По време на турнира бившата на световния шампион във Формула 1 Луис Хамилтън не пропусна да поздрави любимия си за победата в едно от предаванията.

В интервюто за вестника с най-голям тираж на Острова Шерцингер коментира и малкото възможности да бъдат заедно с Григор.

„Дългите разстояния са проблем за всички. Особено когато си много зает и непрекъснато пътуваш. Не претендирам, че знам всичко за любовните връзки, защото аз все пак съм голямо и дебело момиче със страстно сърце, което обича да обича. Трудно падам, но когато ми се случи, падам тежко и надълбоко. Но когато съм се захванала с нещо, давам всичко от себе си", каза бившата певица.

Преди няколко месеца тя каза, че до 5 години смята да има деца. Сега обаче направи малко уточнение.

„Не съм човек, който ще каже, че ще го направи в точно определен момент. Аз съм изключително чувствителен човек, но кога ще се случи това, ще реши Господ. Имам желанието да продължа да работя, но в правилния момент ще имам мое семейство. Аз съм от голямо такова и ще имам мое. Кога? Не мога да отговоря, защото никой не знае. Просто нещата така се развиват в действителност", добавя Никол.

Тя поддържа добри отношения с другите жени, които бяха в групата „Пусикет долс". Те отхвърлиха твърденията на Кая Джоунс, че певиците в същото време са били и кръг елитни проститутки.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки