Страх от подценяване в ЦСКА

Септември в почти пълен състав на "Армията", само Траянов е контузен

Страх от подценяване в ЦСКА
В ЦСКА се притесниха сериозно от подценяване на днешния съперник Септември.
 
Треньорът Стамен Белчев обяви, че е провел редица разговори с играчите с призив да подходят по най-отговорния начин към срещата с новака. Двубоят на "Армията" днес е с начален час 17:30 ч., но ще се играе пред празни трибуни заради наказанието, наложено на ЦСКА след боя между фенове на "Лаута", което ще важи и за срещата с Берое на 10 декември.
 
В ЦСКА не планират сериозни ротации, въпреки натоварената програма в последните дни. По всяка вероятност сред стартовите 11 ще има само една промяна – възстановилият се от травма в ахилеса Манолев е фаворит да стартира по десния фланг на атаката вместо Десподов.
 
По другото крило пък почти сигурно отново ще започне Енрике, който бе титуляр и при 1:0 над Локо Пд. Очаква се още Барт отново да е в центъра на защитата, а Раул Лое да е вътрешен халф, както на "Лаута", за сметка на Пинто.
 
Извън групата остана 17-годишният Валентин Антов, който обаче бе взет на лагер преди мача с отбора. На хотел с армейците бе и първото зимно попълнение Роланд Алберг, който ще може да играе от 2018 г. Холандецът бе на лагер с отбора и преди гостуването на "Лаута", като изгледа двубоя от трибуните. Сега ситуацията ще се повтори.
 
ЦСКА вече допусна издънка срещу новак този сезон, след като направи 2:2 с Етър на "Ивайло" след нелеп автогол на Пинто. В гостуването на Септември също имаше трудности, но на "Армията" разби дебютанта в елита Витоша с 6:1. С жълти картони висят Малинов (ще пропусне 2 мача, ако получи нов) и Каранга (ще пропусне 1 мач).
 
Съперникът, който е воден от Николай Митов-Жадното, гостува днес в пълен състав, като единствено Траян Траянов е контузен. Бранителят по всяка вероятност ще бъде освободен през зимата.
 
В предишния кръг треньорът Митов си захапа блузата от нерви, но отборът му открадна точка от Ботев - 1:1 в София.
 
Столичани имат доста опитни играчи и са сред костеливите орехи в елита. Един от тях е бившият капитан на ЦСКА Борис Галчев. За първи път от 4 години той ще излезе на "Армията" като съперник на червените. Последният такъв случай бе с екипа на Ботев Пд на 1 септември 2013 г. - 0:0. Той е носил и екипа на Пирин при гостуване на ЦСКА. Сега ще излезе за трети отбор при гостуване на армейците.

 

Нанвков: Ще променим начина на игра

Изгледах много мачове от трибуните, призна асистентът на Белчев

Рикардиньо бяга от Левски

Вижте подробности

В Левски минаха на специален режим

Ще подобряват физическата подготовка на играчите

Събрин отряза ЦСКА

Кондиционният треньор Кирил Динчев запълни щаба на Стамен Белчев

Вижте условието Стамен Белчев да остане треньор на ЦСКА

Ако спечели Купата

Двама разделят първото място при голмайсторите в efbet Лига (ВИДЕО)

Вижте класирането на най-добрите стрелци

Националите ни по футзал преодоляха предварителния кръг на квалификациите за Евро 2026 (ВИДЕО)

Вижте подробности

Спас Делев удължи договора си с Лудогорец

Георги Дерменджиев разкри новината

Дерменджиев: След двата гола, мачът беше под наш контрол

"Винаги се играе по-спокойно в мачовете, когато водиш в класирането", заяви той

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки