След боя над Лудогорец: Босът на Верея се закани и на ЦСКА

Вижте какво заяви Галин Михайлов

След боя над Лудогорец: Босът на Верея се закани и на ЦСКА

Президентът на Верея Галин Михайлов даде първото си интервю пред БЛИЦ и БЛИЦ спорт след вчерашната победа на отбора срещу Лудогорец. Михайлов е син на собственика на „Трейс“ проф. Николай Михайлов.

 

Г-н Михайлов, как постигнахте победата срещу Лудогорец?

-Победата се дължи на усилията на целия отбор и спортно-технически щаб. Поздравявам момчетата за упорития труд и себераздаването. Благодаря им и за търпението, тъй като се знае, че имаме известни проблеми. Отборът показа добра игра.

 

Каква е целта пред Верея?

-Целта ни от самото начало на първенството е да запазим мястото си в групата. Не сме имали никаква друга цел.

 

Да, но отборът е на предно място в класирането. Нямате ли амбиция за участие в евротурнирите, с които миналата година се разминахте в последния момент?

-Несериозно е да се борим за класиране в европейските турнири. Целта ни е, ако можем да останем в Първа лига. До края на първенството предстоят още много мачове и се надявам да изпълним задачата си.

 

Възможно ли е Верея да поднесе и друга изненада срещу голям отбор, каквато направи с Лудогорец?

-Във всеки мач се борим да победим. Илиян Илиев е доста способен треньор, познавам се с него от много години. Възможно е да поднесем и други изненади. Предстои ни мач с ЦСКА. Ще продължим да търсим победите.

 

Заболя ли Ви от скандалния гол с ръка на Яблонски, с който Левски ви победи в последната минута?

- Заболя ме най-много заради момчетата, защото видях лицата им след мача. „Герена“ е негостоприемен стадион. Футболистите ни играха много добре срещу Левски и заслужаваха да си тръгнат с нещо от този мач.

 

Ще се решат ли финансовите проблеми на клуба?

- Ръководството на клуба прави всичко възможно, за да реши тези проблеми. Още веднъж искам да благодаря на Илиев и на момчетата за търпението, което проявяват. Те показаха, че са истински мъже.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки