Камбуров ще настига Сираков срещу Септември

Томаш връща Охене до Райнов, Берое в атака срещу Септември

Камбуров ще настига Сираков срещу Септември

Днес срещу Септември (София) отборът на Берое ще се опита да покаже доста по-офанзивна игра, отколкото демонстрира при визитата на Ботев в Пловдив, от която си тръгна с 1:1.

Възпитаниците на Александър Томаш ще гонят докрай трите точки срещу новака в групата, защото те ще ги оставят в битката с Левски за третото място в класирането.

Треньорът обаче ще трябва да се справя с доста проблеми в халфовата линия.

Аут за мача е Кохей Като - японецът бе наказан от Дисциплинарната комисия към БФС за 4 мача. С травми са румънецът Драгош Фърчулеску, както и сръбският полузащитник Марко Адемович.

Това доста ограничава избора на Томаш. Той ще е принуден да върне Карлос Охене до капитана Мартин Райнов в средата на терена.

На върха на атаката ще е Мартин Камбуров, който вече е само на едно попадение от второто място във вечната ранглиста на голмайсторите, на което в момента е Наско Сираков.

Зад Камбуров ще бъде сложен Борислав Цонев. По крилата ще са Педро Еуженио и Антон Карачанаков, пише „Тема спорт”.

Карето в отбрана пред словашкия страж Душан Перниш ще е съставено от Милен Желев, Камен Хаджиев, Иван Иванов и Матеус Леони.

След като нареди 4 поредни победи с 1:0, в момента Септември е в серия от три срещи без успех - едно равенство и две загуби.

Възпитаниците на Николай Митов ще действат на контраатака под Аязмото, като в предни позиции много ще разчитат на бързината на Крис Гади.

Възможно е по единия фланг да действа и Ишмаел Байду.

Мачът Берое – Септември е днес от 15:00 часа, пряко в ефира на Диема спорт. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки