Лас Палмас пое глътка въздух с победа над Бетис (ВИДЕО)

Гостите завършиха с човек по-малко

Лас Палмас пое глътка въздух с победа над Бетис (ВИДЕО)

Лас Палмас пое живителна глътка въздух с успех у дома над Реал Бетис. Домакините се наложиха с минималното 1:0. Лас Палмас продължава да е в зоната на изпадащите, но вече само на 2 точки от спасителното място, което в момента се заема от Депортиво Ла Коруня. Бетис пък остава на 11-о място, с актив от 18 точки.

 

Във 2-ата минута Гуардадо нанесе хубав удар, но вратарят спаси. В началните минути домакините имаха тотално превъзходство със 72% владеене на топката. Това даде резултат в 19-ата минута. Тана разсече защитата на гостите с чудесен пас към Джонатан Калери, който изведе Лас Палмас наред в резултата - 1:0. Постепенно Бетис изравни играта, но без да стигне до чисто голово положение.

 

В 52-ата минута Бетис бе близо до изравнително попадение. Ударът на Хуакин, обаче срещна гредата. Калери пък можеше да удвои аванса на домакините, но ударът му с глава излезе на сантиметри в аут. Адан прояви чудесен рефлекс след изстрел на Реми и резултатът остана непроменен. В заключителните минути Виера нанесе хубав удар, но вратарят спаси. В 2-ата минута на даденото продължение, Жорди Амат получи втори жълт и съответно червен картон. До края на мача остана време само за страхотна намеса на Адан след удар на Сантана.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки